Allan Højberg

Solutions Architect, Aruba

E-Mail

allan.hoejberg@hpe.com

Linkedin

Se Allan's LinkedIn profil

Åbne standarder er Allan Højbergs hjertebarn, når han designer netværksløsninger til danske virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Omdrejningspunktet for Allans design af software og hardware er til enhver tid at skabe sikre netværk, der gør det lettest muligt for mobile brugere at få hurtig adgang til data. Netværkene skal derfor være fleksible og lette at koble sammen med andre producenters udstyr, så organisationerne får maksimalt både ud af investeringen og opnår funktionsmuligheder, som ikke er tilgængelige med lukkede standarder.

Mobil, IoT og cloud optager således en hel del af Allans tid, fordi netværksdesignet på en indsigtsfuld og forudsigelig måde skal være med til at accelerere denne udvikling for virksomhederne. En udvikling som samtidig er helt afgørende for, at virksomhederne lykkes under den fjerde industrielle revolution.

Således kan det sagtens være Allans streg, der ligger til grund for netværket på dit nærmeste hospital eller din arbejdsplads.
7 artikler på Computerworld

Allan Højberg

4

Lad os aflive de største myter om 5G vs Wi-Fi 6

Klumme: Der er forståeligt nok en del forvirring om, hvilken rolle Wi-Fi kommer til at spille, når vi får 5G, og hvordan de to teknologier kan spille sammen. Et vellykket samspil kræver først og fremmest, at vi kommer myterne til livs.

19. maj 2020 kl. 10.15 | læs »