Allan Højberg

Solutions Architect, Aruba

E-Mail

allan.hoejberg@hpe.com

Linkedin

Se Allan's LinkedIn profil

Åbne standarder er Allan Højbergs hjertebarn, når han designer netværksløsninger til danske virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Omdrejningspunktet for Allans design af software og hardware er til enhver tid at skabe sikre netværk, der gør det lettest muligt for mobile brugere at få hurtig adgang til data. Netværkene skal derfor være fleksible og lette at koble sammen med andre producenters udstyr, så organisationerne får maksimalt både ud af investeringen og opnår funktionsmuligheder, som ikke er tilgængelige med lukkede standarder.

Mobil, IoT og cloud optager således en hel del af Allans tid, fordi netværksdesignet på en indsigtsfuld og forudsigelig måde skal være med til at accelerere denne udvikling for virksomhederne. En udvikling som samtidig er helt afgørende for, at virksomhederne lykkes under den fjerde industrielle revolution.

Således kan det sagtens være Allans streg, der ligger til grund for netværket på dit nærmeste hospital eller din arbejdsplads.
7 artikler på Computerworld

Allan Højberg

4

Lad os aflive de største myter om 5G vs Wi-Fi 6

Klumme: Der er forståeligt nok en del forvirring om, hvilken rolle Wi-Fi kommer til at spille, når vi får 5G, og hvordan de to teknologier kan spille sammen. Et vellykket samspil kræver først og fremmest, at vi kommer myterne til livs.

19. maj 2020 kl. 10.15 | læs »
6

5G-feber: Derfor skal virksomhederne slå koldt vand i blodet

Klumme: Revolutionerende, banebrydende og svimlende hurtigt. Forventningerne til den næste generation af mobilt netværk er helt oppe, og mulighederne er mange. Men jeg vil alligevel råde virksomhederne til at tænke nøje over, hvordan de vil bruge 5G.

8. januar 2020 kl. 12.10 | læs »

Netværket bliver rygraden i fremtidens hospital: Sikkerheden vil være lige så vigtig som klinisk pleje

Klumme: Tingenes internet (bedre kendt som Internet of Things) har potentiale til at transformere alle områder af vores økonomi, men få områder vil få lige så meget gavn af teknologien som sundhedssektoren.

10. september 2019 kl. 12.23 | læs »
12

WPA3 er som skabt til skolernes åbne og (oftest) usikre netværk: Der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang

Klumme: Med WPA3-SAE bliver hver enkelt trådløs forbindelse dermed krypteret med sig egen nøgle, så selv hvis en hacker skulle have adgang til den fælles nøgle, så vil han ikke kunne kigge med i andre brugeres trafik. Der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang. Det kan nærmest ikke gå hurtigt nok.

7. maj 2019 kl. 10.40 | læs »

Mobility sparer arbejdstid og holder på kunder og medarbejdere ... alligevel er kun hver tiende arbejdsplads mobiloptimeret

Klumme: Mobility er fuld af fordele. Og mobile arbejdspladser er for alle – ikke kun millenials – selvom mange virksomheder fejlagtigt tror det modsatte. Det viser en ny undersøgelse.

10. august 2018 kl. 14.59 | læs »

Kunstig intelligens bliver afgørende for virksomheders cybersikkerhed

Klumme: Kunstig intelligens hører ikke kun til i et fremtidsscenarie med robotter. Det er aktuelt for mange virksomheders netværk allerede i dag - hvis man altså ønsker at forbedre sikkerheden.

11. april 2018 kl. 10.00 | læs »

Ny WiFi-standard, IoT og sikkerhed: Her er fire netværkstendenser, du skal tage stilling til i 2018

Klumme: Eksplosionen i ny teknologi i alle typer af virksomheder stiller store krav til netværket og ikke mindst sikkerheden i 2018. Her er et bud på de fire væsentligste tendenser inden for netværk netop nu.

22. januar 2018 kl. 15.09 | læs »