Nyhed:Samsung præsenterer klodens første smartphone med dobbeltskærm

Allan Højberg

Solutions Architect, Aruba

E-Mail

allan.hoejberg@hpe.com

Linkedin

Se Allan's LinkedIn profil

Åbne standarder er Allan Højbergs hjertebarn, når han designer netværksløsninger til danske virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Omdrejningspunktet for Allans design af software og hardware er til enhver tid at skabe sikre netværk, der gør det lettest muligt for mobile brugere at få hurtig adgang til data. Netværkene skal derfor være fleksible og lette at koble sammen med andre producenters udstyr, så organisationerne får maksimalt både ud af investeringen og opnår funktionsmuligheder, som ikke er tilgængelige med lukkede standarder.

Mobil, IoT og cloud optager således en hel del af Allans tid, fordi netværksdesignet på en indsigtsfuld og forudsigelig måde skal være med til at accelerere denne udvikling for virksomhederne. En udvikling som samtidig er helt afgørende for, at virksomhederne lykkes under den fjerde industrielle revolution.

Således kan det sagtens være Allans streg, der ligger til grund for netværket på dit nærmeste hospital eller din arbejdsplads.
3 artikler på Computerworld

Allan Højberg

Mobility sparer arbejdstid og holder på kunder og medarbejdere ... alligevel er kun hver tiende arbejdsplads mobiloptimeret

Klumme: Mobility er fuld af fordele. Og mobile arbejdspladser er for alle – ikke kun millenials – selvom mange virksomheder fejlagtigt tror det modsatte. Det viser en ny undersøgelse.

10. august 2018 kl. 14.59 | læs »

Kunstig intelligens bliver afgørende for virksomheders cybersikkerhed

Klumme: Kunstig intelligens hører ikke kun til i et fremtidsscenarie med robotter. Det er aktuelt for mange virksomheders netværk allerede i dag - hvis man altså ønsker at forbedre sikkerheden.

11. april 2018 kl. 10.00 | læs »

Ny WiFi-standard, IoT og sikkerhed: Her er fire netværkstendenser, du skal tage stilling til i 2018

Klumme: Eksplosionen i ny teknologi i alle typer af virksomheder stiller store krav til netværket og ikke mindst sikkerheden i 2018. Her er et bud på de fire væsentligste tendenser inden for netværk netop nu.

22. januar 2018 kl. 15.09 | læs »