Sven Kolstrup

Executive consultant i MIO Management ApS

E-Mail

svenkolstrup@gmail.com

Linkedin

Se Sven's LinkedIn profil

Sven Kolstrup er executive consultant i MIO Management ApS med speciale indenfor salg, ledelse og forretningsstrategi. Hans faglige fokus er digitalisering og den forretningsmæssige anvendelse af kunstig intelligens, maskinlæring, cloud computing, big data og global sourcing. Han er også aktiv foredragsholder, underviser og debattør.

Sven har mere end 30 års erhvervserfaring i it-branchen. De sidste 17 år har han været direktør i IBM med forskellige ansvarsområder indenfor it-service, outsourcing, business consulting og account management for store kunder både i Danmark og internationalt.

I IBM var han bl.a. engageret som program manager og rådgiver i en lang række digitaliseringsprojekter med implementering af kunstig intelligens, cloud computing og ”bigdata” anvendelse.

Tidligere job:

Direktør IBM Danmark ApS 2000-2018

Adm. Direktør DDI Communications, Olivetti og Getronics 1995 – 2000

Direktør Digital Equipment Corp. 1990 – 1995

Management Konsulent, Søren Keis Informatikrådgivning 1985 – 1990
3 artikler på Computerworld

Sven Kolstrup

5

Vi bør omgående regulere anvendelsen af kunstig intelligens

Klumme: Alle taler om regulering af anvendelsen af kunstig intelligens, men der mangler helt konkrete bud på, hvordan det skal gøres. Her er et.

28. august 2018 kl. 10.42 | læs »

Kunstig intelligens er meget mere end chat-bots – men hvordan kommer man i gang?

Klumme: Der tales og skrives meget om kunstig intelligens, men erfaringer med implemeteringer er få. Indførelse af kunstig intelligens kræver topledelsens involvering og en stringent metode – ellers er pengene spildte. Få mine gode råd her.

19. marts 2018 kl. 09.00 | læs »
18

Kineserne ved snart ALT om borgerne, og Danmark er på vej i samme retning – vil vi virkelig det?

Klumme: Verdenshistoriens største og mest vidtgående registrering af et lands borgere er ved at blive etableret i Kina ved hjælp af kunstig intelligens. Danmark er på vej i samme retning. Skulle vi ikke tale om det?

31. januar 2018 kl. 12.46 | læs »