Phil Beecher

Formand for Wi-SUN Alliance

Phil Beecher er formand for Wi-SUN Alliance, en brancheorganisation der ønsker at udbrede brugen af trådløse kommunikationsløsninger, der opererer på åbne standarder.
Siden 1997 har Phil Beecher spillet en vigtig rolle i udviklingen af kommunikations-standarder som Bluetooth, WiFi, IETF, IEEE og mobile netværk samt udformning af tests af en lang række Smart Utilities Network standarder herunder avanceret målings-infrastruktur (AMI) og energistyringssystemer til hjemmet.

Phil har siddet på en lang række poster, herunder:
  • Formand for IEEE 802.15 TG4g (en trådløs standard for Smart Utility Networks)
  • Formand for IEEE802.15 TG4u og TG4v (definerer RF spektrum for globale IoT netværk)
  • Næstformand for IEEE 802.15 TG4m (TV Whitespace)
  • Næstformand for Wifi Alliance Smart Grid Task Group
  • Formand for OpenSG Edge Conformity Task Group
  • Med-redaktør af IEEE802.15.4-2006
  • Hertil flere positioner i U.S Smart Grid Interoperability Panel (SGIP) i deres Test-og certificeringsudvalg, i Telecom Industry Association og i Bluetooth SIG.
Han er uddannet elektroingeniør fra University of Sussex og har patenter inden for både kommunikation og netværksteknologi.
Om Wi-SUN Alliance
Wi-SUN Alliance er et globalt non-profit, medlemsbaseret samarbejde mellem førende virksomheder, der ønsker at fremme brugen af trådløse løsninger. Vores mission er, at drive den globale udbredelse af sammenhængende trådløse løsninger til smart cities, smart grids og andre Internet of Things (IoT) applikationer ved at bruge globale standarder som IEEE802, IETF, TIA, TTC og ETSI. Med mere end 150 medlemmer på verdensplan er et medlemskab hos Wi-SUN Alliance åben for alle industrispecifikke interessenter, herunder siliciumleverandører, produktleverandører, service-udbydere, forsyningsselskaber, universiteter, virksomheder og kommuner samt lokale myndigheder og deres organisationer. På nuværende tidspunkt har medlemmerne tilsammen installeret over 40 millioner knudepunkter. For mere information se: www.wi-sun.org
Wi-SUN står for Wireless Smart Ubiquitous Networks (ubiquitous betyder allestedsnærværende).
2 artikler på Computerworld

Phil Beecher

Skal du i gang med IoT? Her er den bedste netværksteknologi for fremtidens smarte byer

Klumme: Den mest udbredte netværksteknologi til at sammenkoble IoT-infrastruktur bruger ofte stjernenetværk, der kan være både dyre og ineffektive. Istedet bør du anvende selvkonfigurerende netværk. Se her hvorfor.

16. juli 2018 kl. 10.02 | læs »
5

Kom nu i gang: Danmark kan altså ret hurtigt blive klar til at omfavne IoT og dets enorme forretningspotentiale

Klumme: Udsigten til stor økonomisk vækst og frygten for at blive kørt af sporet skubber virksomhederne mod IoT. Men kun hver fjerde danske virksomhed har en fuldt implementeret IoT-strategi. Tiden er inde til at komme i gang.

25. april 2018 kl. 15.22 | læs »