Henrik Nilsson

regional vice president, Apptio

Henrik Nilsson er regional vice president og leder Apptio i Storbritannien & Irland, Norden og Benelux-landene. Han var med til at lancere Apptio i Europa og har været med til at forandre den måde, CIO’er og it-ledere håndterer, planlægger og optimerer deres teknologi-investeringer. Han har banet vejen for Technology Business Management (TBM)-konceptet i Nordeuropa og samarbejder med TBM Council om at realisere de tre mandater inden for uddannelse, samarbejde og certificering inden for denne disciplin. Apptio er teknologikonsulent for TBM Council.

Før Apptio har Henrik haft ledende stillinger hos andre amerikanske softwarevirksomheder, hvor han har siddet i London, Stockholm og København. Henrik har en BSc i Business Management fra University of Hull og en Master fra Stockholm School of Economics.
1 artikler på Computerworld

Henrik Nilsson

CIO, tag førersædet tilbage i forhold til digitalisering

Klumme: CIO’er bør finde tilbage til førersædet som strategiske forretningspartnere og ikke blot teknologiledere i virksomhederne. Se her, hvordan du som CIO kan få mere indflydelse på den digitale transformation.

18. juli 2018 kl. 09.00 | læs »