Mads Mortensen

Country Sales Director - Financial Services, SAS Institute A/S

E-Mail

mads.mortensen@sas.com

Linkedin

Se Mads's LinkedIn profil

Jeg er kommercielt ansvarlig for FS industrien hos SAS Institute som dækker samtlige danske banker, liv, pension og forsikrings kasser.

Nysgerrighed er kernen i menneskets fremgang. Dit iboende behov for at forstå verden omkring dig giver løbende fremdrift, og SAS øger hastigheden på din rejse mod nye opdagelse.

Analytics er vores historie, fordi den kan omdefinere din. Vi forestiller os en verden, hvor alle kan træffe bedre beslutninger, funderet i betroede data og assisteret af styrken og omfanget af analytics. Når beslutninger sker på det helt rigtige tidspunkt, bliver fremskridt sat i gang og verden bevæger sig fremad.

Jeg tror på, at vi opdager den bedste version af hvad er muligt ved at stræbe efter den bedste version af os selv.Tidligere jobs:

  • Sr. Regional Sales Director hos Oracle, 2016-2018
  • Chief Commercial Officer hos Analyse2, 2014-2016
  • Regional Sales Director, North West Europe hos Siemens, 2009-2014
1 artikler på Computerworld

Mads Mortensen

Kan sikkerhed og kundeservice gå hånd i hånd i netsvindlerens tidsalder?

Klumme: Det kan være svært at gøre det rigtige, når svindlerne påtager sig falske identiteter og udgiver sig for autoriteter fra både finansielle virksomheder og myndigheder i forsøget på at franarre os vores hårdt tjente penge. Men sikkerhed kommer før bekvemmelighed.

6. december 2019 kl. 14.10 | læs »