Linda Lindborg

Salgsansvarlig, Boomi Danmark

E-Mail

Linda.Lindborg@dell.com

Linkedin

Se Linda's LinkedIn profil

Linda Lindborg har igennem næsten 20 år arbejdet med at rådgive virksomheder om hvordan it kan understøtte deres forretning bedst muligt.

I dag er hun salgs- og rådgivningsansvarlig for Boomi i Danmark, der driver Dell Techologies integrationsplatform (iPaaS).
4 artikler på Computerworld

Linda Lindborg

Er du også bange for, at virksomhedens bedste udviklere rykker over til konkurrenten? Her er tre bud på en løsning

Klumme: Alle ledere bør huske på, at gode medarbejdere kun er til låns. Men passer man på sine medarbejdere, og tilbyder dem et attraktivt miljø, kan man holde på dem lidt længere.

28. juli 2022 kl. 13.57 | læs »

Mød dine nye it-medarbejdere ... de hedder Low-Code og Automatisering

Klumme: Jeg godt klar over, at low-code og automatiseringen ikke kan indgå på lige fod med it-medarbejdere, og selvfølgelig er det heller ikke målet. Men i samspillet med kompetente it-medarbejdere, der i øjeblikket løber for stærkt, kan der være hjælp at hente i de to teknologier.

30. december 2021 kl. 15.15 | læs »

Alt for mange data sidder fast i systemet: Her er fem trin mod den datadrevne organisation

Klumme: Med nogle få trin kan virksomheder, der ønsker at blive ægte datadrevne, få større indsigt i, hvordan de forskellige trin spiller sammen, så alle data kan bruges aktivt for at øge virksomhedens udbytte.

24. juni 2021 kl. 09.36 | læs »
1

Danske virksomheder udfordres af cloud-first strategi

Klumme: En typisk udfordring virksomheder oplever, når de vælger en ’cloud-first’ strategi er, at de ikke forstår eller ved, hvad det egentlig kræver at gennemføre en sådan strategi. Her får du mine gode råd.

7. april 2020 kl. 14.00 | læs »