Jacques Soelberg

Country Manager & Area Vice President Denmark & Norway, Salesforce

E-Mail

jsoelberg@salesforce.com

Twitter

@https://twitter.com/JacquesSoe

Linkedin

Se Jacques's LinkedIn profil

Jacques Soelberg har været i Salesforce i 12 år, og er direktør for Salesforce Danmark.

Jacques har mange års erfaring i branchen, og har arbejdet i selskaber såsom Tempest, CA Technologies, Cognos og SAS Institute, inden han i 2009 startede i Salesforce.

Som Salesforces danske landechef, og med fokus på diversitet og vækst, har Jacques bl.a. formået at hente mange spændende nye medarbejderkompetencer. I tråd med både hans personlige holdning og Salesforces værdier betyder det, at han i høj søger at ansætte folk med forskellige baggrunde og erfaringer fra andre industrier samt en bestræpelse på, at Salesforce indeholder et godt mix mellem kvinder og mænd. Det styrker ikke blot medarbejdernes udvikling og arbejdslyst - men også Salesforces produkter inden for CRM, der hjælper selskabets kunder med at vækste på en global skala.
17 artikler på Computerworld

Jacques Soelberg

Digitaliseringen stresser de unge – det skal vi tage ansvar for og stoppe nu

Klumme: En undersøgelse foretaget af Den Nationale Sundhedsprofil viser endnu engang, at det står slemt til med unges trivsel. Hoveder klogere end mit har mange forklaringer på, hvad årsagen er til, at presset på unge stiger. En af dem er dog stensikker; digitaliseringen. For vi har et fælles ansvar for, at unge trives i en digitaliseret verden.

27. juli 2022 kl. 14.01 | læs »