Jacques Soelberg

Country Manager & Area Vice President Denmark & Norway, Salesforce

E-Mail

jsoelberg@salesforce.com

Twitter

@https://twitter.com/JacquesSoe

Linkedin

Se Jacques's LinkedIn profil

Jacques Soelberg har været i Salesforce i 12 år, og er direktør for Salesforce Danmark.

Jacques har mange års erfaring i branchen, og har arbejdet i selskaber såsom Tempest, CA Technologies, Cognos og SAS Institute, inden han i 2009 startede i Salesforce.

Som Salesforces danske landechef, og med fokus på diversitet og vækst, har Jacques bl.a. formået at hente mange spændende nye medarbejderkompetencer. I tråd med både hans personlige holdning og Salesforces værdier betyder det, at han i høj søger at ansætte folk med forskellige baggrunde og erfaringer fra andre industrier samt en bestræpelse på, at Salesforce indeholder et godt mix mellem kvinder og mænd. Det styrker ikke blot medarbejdernes udvikling og arbejdslyst - men også Salesforces produkter inden for CRM, der hjælper selskabets kunder med at vækste på en global skala.
13 artikler på Computerworld

Jacques Soelberg

I 2022 vil de mest innovative virksomheder prioritere deres medarbejdere, være en platform for forandring og tage nye teknologier til sig

Klumme: I 2022 vil de mest innovative virksomheder prioritere deres medarbejdere, være en platform for forandring og tage nye teknologier til sig. Er din virksomhed forberedt på fremtidens arbejde?

19. januar 2022 kl. 10.00 | læs »

Vi kan ikke længere vente på, at talenterne banker på døren

Klumme: Manglen på kvalificeret arbejdskraft er en hovedpine for mange virksomheder, ikke mindst i tech-branchen. Her har en umættelig efterspørgsel på digitale kompetencer kombineret med uddannelsesmæssige flaskehalse skabt en næsten desperat situation, som hæmmer danske vækstmuligheder og eksport. Derfor kan vi ikke længere vente på en lempelse af reglerne for arbejdsmigration, men må selv vise initiativ, hvor efteruddannelse er nøgleordet.

17. december 2021 kl. 11.40 | læs »

Vi kan alle lære af SMV’ernes evne til at vende krise til fordel

Klumme: Under den seneste tids markante forandringer stod små og mellemstore virksomheder i frontlinjen, da nedlukninger og ændret forbrugeradfærd sendte chokbølger gennem dansk erhvervsliv. Heldigvis kom rigtig mange styrket ud på den anden side takket være en vindende kombination af teknologi og godt lederskab. 

28. oktober 2021 kl. 12.24 | læs »

Der er kamp om de it-kyndige – og oftest sendes mindre virksomheder til tælling  

Klumme: Tech-virksomheder slås om kompetente medarbejdere, som ikke just hænger på træerne. Og ønsker vi flere af dem, må vi vande rødderne. 

15. september 2021 kl. 15.42 | læs »

Manglen på digitale kompetencer er også virksomhedernes ansvar

Antallet af virksomheder, som skriger på kvalificeret it-arbejdskraft, er vokset markant over de seneste år. Og det er desværre kun begyndelsen. Men hvis erhvervslivet for alvor ønsker at bygge bro over det voksende kompetencegab, er det også nødvendigt, at vi selv gør mere for at være en del af løsningen.

19. august 2021 kl. 13.55 | læs »

Får du din næste opsigelse over Zoom?

Klumme: Selvom Danmark allerede har vundet både EM og VM i digitalisering over flere omgange, bør virksomheder herhjemme fortsætte med at investere mere tid og ressourcer i bedre arbejdsteknologi. Alternativet er dalende produktivitet og medarbejdere, der siger farvel og tak.

22. juli 2021 kl. 14.45 | læs »

Der skal mere etik i kunstig intelligens

Klumme: AI er på mange måder en gevinst for både virksomheder, myndigheder og forbrugere, men med teknologiens indtog følger et væsentligt dilemma: Hvordan forhindrer vi, at brugerdata anvendes til at træffe beslutninger, der kan forstærke eksisterende samfundsmæssige skævheder? Her er tre råd til en mere etisk brug af AI.

26. maj 2021 kl. 09.50 | læs »
1

Vi skal rette op på den skæve kønsbalance i tech-industrien

Klumme: Kun cirka hver fjerde medarbejder i it-sektoren kvinde, og på it-uddannelserne udgør kvinderne kun omkring 20 procent. Vi skal gøre endnu mere for at tiltrække flere kvinder til jobs i it-branchen. Det er afgørende for fortsat at skabe innovation i en industri, der har en umættelig efterspørgsel på nye talenter og ideer.

19. marts 2021 kl. 13.32 | læs »

Danskerne har tillid til private virksomheder – men har regeringen?

Klumme: Næsten et år efter coronaens udbrud i Danmark har regeringen endelig åbnet for, at private virksomheder kan hjælpe med coronavaccineringen af danskerne. Det glæder mig, men det kommer for sent. Regeringen burde vise større tillid til private virksomheder – ligesom danskerne gør.

22. februar 2021 kl. 14.20 | læs »

Jeg står over for min største udfordring som leder

Klumme: Min virksomhed står over for den største rekrutteringsoffensiv nogensinde som følge af den øgede onlinehandel og digitalisering.

28. januar 2021 kl. 10.00 | læs »