Peter Hedberg

Salgs- og marketingdirektør, Geoinfo A/S

E-Mail

Peterh@geoinfo.dk

Twitter

@PedroArriba

Linkedin

Se Peter's LinkedIn profil

Jeg er salgs- og marketingdirektør i Geoinfo, der er den danske distributør af lokations- og analysesoftwaren ArcGIS fra Esri.

Jeg hjælper virksomheder og organisationer med at transformere deres forretning og skabe nye muligheder gennem datadrevne strategier med særligt fokus på Location Intelligence, geografisk analyse og visualisering.

Tidligere job

  • Key Account Director, Teradata
  • Sales Director – Retail / CPG, Fujitsu
  • Senior Account Executive – Retail, SAS Institute
  • Senior Client Manager – Manufacturing /CPG & Utility, NNIT
3 artikler på Computerworld

Peter Hedberg

Slip offentlige data ud af siloerne, så de kan skabe værdi for os alle

Klumme: Den offentlige sektor har i årevis været hundredmetermester i dataopsamling og datastruktur. Men vi har ikke været så gode til at udnytte data på tværs af det offentlige. Det vil nye teknologier og platforme ændre på. Data kan analyseres og præsenteres på nye, visuelle måder. Det giver både det offentlige og borgerne dybere indsigt og mere værdi af de data, vi alle er med til at skabe. Også uden at det kræver særlige kompetencer i datanørderi. 

5. oktober 2021 kl. 13.58 | læs »
1

Vi kan ikke bekæmpe Covid-19, men vi kan agere smartere og være mere agile og forandringsparate ved hjælp af moderne teknologi

Klumme: Verdens hidtil største vaccineudrulning er i gang. Opgaven er uhyre kompleks, og spørgsmålene er mange. Både fra politikere, eksperter og borgere. Flere lande, herunder Danmark, har taget GIS og visuelle dashboards i anvendelse i forbindelse med vaccineudrulningen.

9. marts 2021 kl. 12.59 | læs »

Location intelligence giver BI en ekstra dimension

Klumme: Location intelligence handler om meget mere end at plotte adresser ind i et digitalt kort. Teknologien kan bruges som et strategisk værktøj og giver mulighed for at anskue forretningen i en helt ny, dynamisk optik med inddragelse af egne og offentligt tilgængelige geodata

6. november 2020 kl. 14.01 | læs »