Kenneth Schwartz

Cyber Security Lead, Cisco Danmark

Linkedin

Se Kenneth's LinkedIn profil

Kenneth Schwartz er Cyber Security Lead Denmark hos Cisco Danmark.

Han har mere end 20 års erfaring med sikkerhedsområdet fra store og mindre virksomheder og kom til Cisco i januar 2020, hvor hans primære opgave er at have det kommercielle ansvar for Security-forretningen i Danmark og rådgive nogle af Danmarks største virksomheder med at sikre sig mod it- truslerne.
4 artikler på Computerworld

Kenneth Schwartz

Det hybride arbejdsliv er kommet for at blive – så hvordan står det til med sikkerheden?

Klumme: Vi har under corona fundet en fornyet glæde ved digitale softwaresystemer, der fungerer på den fleksible arbejdsplads. Men vi glemmer i hastværket for at få det til at fungere de usikkerheder, der kan være forbundet med brugen af cloud services.

11. juni 2021 kl. 11.40 | læs »

Manglende fokus på it-sikkerhed er hackerens legeplads

Klumme: Ransomware-angreb forårsager i dag i højere grad end nogensinde før forretningsforstyrrelser, videregivelse af følsomme oplysninger og skader på virksomhedens omdømme. Det er tid til at opruste sikkerhedssystemerne og lukke unødvendige huller.

13. april 2021 kl. 11.08 | læs »

Hvem lukker du ind i din digitale fold?

Klumme: Hvem vil du helst handle med? Firmaer, som proaktivt reklamerer og kan dokumentere, at de har styr på sikkerheden eller firmaer, som ikke kan dokumentere det?

19. februar 2021 kl. 10.35 | læs »
2

Du skal have styr på de grundlæggende ting hvis du skal have høj it-sikkerhed

Klumme: At forbedre sikkerheden handler ikke bare om at investere i nye teknologier, som vi har set gang på gang, når nye angrebstyper opstår.

26. januar 2021 kl. 10.00 | læs »