Poul Kjeldgaard

Field CTO, Dell Technologies i Danmark

E-Mail

poul.kjeldgaard@dell.com

Linkedin

Se Poul's LinkedIn profil

Poul Kjeldgaard er Field CTO hos Dell Technologies i Danmark. Sammen med sit team hjælper Poul virksomheder med at udnytte nye teknologier på den rette måde, så de støtter deres forretning bedst muligt. Det gælder særligt inden for cloud, ML, AI, Deep Learning, automatisering og applikationer herunder ”as-a-Service”-containerapplikationer samt dataintegration for strukturerede og ustrukturerede data.

Poul skriver om de mange forskellige aspekter inden for anvendelse af nye teknologier – og ikke mindst, hvordan danske virksomheder kan drage nytte af disse.

Poul Kjeldgaard har siden 2019 arbejdet hos Dell Technologies. Tidligere har han været ansat hos bl.a. HP, IBM, Microsoft og Hitachi.
3 artikler på Computerworld

Poul Kjeldgaard

Ny teknologi og voksende datamængder kalder på bedre databeskyttelse

Klumme: Med de massivt voksende datamængder er det essentielt for virksomheder at tage højde for datasikkerheden samtidig med, at de indfører ny teknologi, og særligt edge-miljøer og hjemmearbejdspladser kan være det svage led, som cyberkriminelle kan udnytte som en vej ind i it-infrastrukturen.

22. juni 2022 kl. 11.01 | læs »

Edge, dataadministration, digitale tvillinger, sikkerhed og bilbranchen: Disse it-tendenser vil dominere fremtiden

Klumme: Hvad vil veje tungest på den digitale vægtskål det kommende år, og hvad vil på længere sigt være udslagsgivende for vores digitale oplevelser i hverdagen?

16. februar 2022 kl. 12.22 | læs »