Poul Kjeldgaard

Field CTO, Dell Technologies i Danmark

E-Mail

poul.kjeldgaard@dell.com

Linkedin

Se Poul's LinkedIn profil

Poul Kjeldgaard er Field CTO hos Dell Technologies i Danmark. Sammen med sit team hjælper Poul virksomheder med at udnytte nye teknologier på den rette måde, så de støtter deres forretning bedst muligt. Det gælder særligt inden for cloud, ML, AI, Deep Learning, automatisering og applikationer herunder ”as-a-Service”-containerapplikationer samt dataintegration for strukturerede og ustrukturerede data.

Poul skriver om de mange forskellige aspekter inden for anvendelse af nye teknologier – og ikke mindst, hvordan danske virksomheder kan drage nytte af disse.

Poul Kjeldgaard har siden 2019 arbejdet hos Dell Technologies. Tidligere har han været ansat hos bl.a. HP, IBM, Microsoft og Hitachi.
6 artikler på Computerworld

Poul Kjeldgaard

Et grønt datacenter er godt for kloden – og virksomheders økonomi

Klumme: Der ingen tvivl om, at virksomheder kan høste frugterne ved at udarbejde den rette strategi og iværksætte initiativer, der understøtter det energieffektive datacenter. Det er nemlig ikke kun godt for klimaet. Det er også en god forretning.

19. april 2023 kl. 12.21 | læs »

Tjeklisten: Disse områder skal danske it-afdelinger fokusere på i 2023

Klumme: I en dagligdag, hvor it-afdelingens ressourcer i stor stil bliver brugt på kerneopgaverne, kan det ofte være svært at få tid til at sikre innovation eller tage et kig på, om ting kan gøres anderledes og mere effektivt.

25. januar 2023 kl. 13.14 | læs »

Cyberangreb kan ikke undgås – men de kan inddæmmes med mikrosegmentering

Klumme: Det ændrede trusselsbillede kræver en fornyet tilgang, nye processer og procedurer samt modne teknologier, når virksomhederne fremover skal tackle deres cybersikkerhed.

2. november 2022 kl. 12.03 | læs »

Ny teknologi og voksende datamængder kalder på bedre databeskyttelse

Klumme: Med de massivt voksende datamængder er det essentielt for virksomheder at tage højde for datasikkerheden samtidig med, at de indfører ny teknologi, og særligt edge-miljøer og hjemmearbejdspladser kan være det svage led, som cyberkriminelle kan udnytte som en vej ind i it-infrastrukturen.

22. juni 2022 kl. 11.01 | læs »

Edge, dataadministration, digitale tvillinger, sikkerhed og bilbranchen: Disse it-tendenser vil dominere fremtiden

Klumme: Hvad vil veje tungest på den digitale vægtskål det kommende år, og hvad vil på længere sigt være udslagsgivende for vores digitale oplevelser i hverdagen?

16. februar 2022 kl. 12.22 | læs »

Her er de fire typiske cloud-faldgruber som man skal undgå at falde i

Klumme: Der kan hurtigt opstå en række alvorlige bump på vejen, hvis man som virksomhed ikke får grebet cloud-rejsen rigtig an fra begyndelsen. Og de kan have langvarige konsekvenser.

8. februar 2021 kl. 14.15 | læs »