Jesper Kirk

Partner, Technology Consulting, EY

E-Mail

Jesper.Kirk@dk.ey.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Jesper Kirk er partner og leder af EY’s danske team for Technology Consulting.

Jesper fokuserer på forretningsudvikling og transformation gennem brug af it.

Han arbejder både sammen med forretningen for at skabe resultater og sammen med CIO’s for at udvikle og implementere digitale strategier.

Jesper trækker på 21 års erfaring fra den finansielle sektor, management consulting og softwarebranchen.
6 artikler på Computerworld

Jesper Kirk

Vi må trække kunstig intelligens helt ned på jorden: Vi kan begynde med at lade software læse med på alle virksomhedens tekster

Klumme: AI er ikke (kun) raketvidenskab og fremtidsmusik. Vi står over for en bølge af praktiske anvendelser. Faktisk ret parallelt til hvad RPA gjorde for begrebet ”robot”. Et godt sted at starte er at koble kunstig intelligens ind på alle de tekster, som florerer i vores virksomheder.

3. august 2022 kl. 09.50 | læs »

Skal du synge med på metaverset? Jeg tror, vi alle kommer med i koret

Klumme: Det trender. Masser af hype. Vi er alle ved at lære ordet ”metaverse” at kende. Det er bare ikke første gang, at en virtuel 3D-verden er talk-of-the-town. To aktuelle oplevelser hos kunder får mig til at tro på, at vi ikke skal ignorere det som ren fremtidsmusik.

13. april 2022 kl. 10.00 | læs »

Danmark skal flere gear op i innovation på velfærdsområdet: Har vi egentlig forstået alvoren?

Klumme: Der er afgrundsdyb forskel på, hvordan en koncern innoverer sin kerneforretning, og hvordan velfærdssamfundet Danmark griber opgaven an. Vi skal have fundet et andet gear, ellers vil strukturelle problemer tvinge velfærden ud af kurs.

9. februar 2022 kl. 13.41 | læs »