Guido Grillenmeier

Teknologichef, Semperis

E-Mail

guidog@semperis.com

Linkedin

Se Guido's LinkedIn profil

Guido Grillenmeier er teknologichef hos Semperis, der leverer beskyttelse af identitetssystemer, såsom Active Directory.

Før Semperis arbejdede Guido i Microsoft Directory Services, hvor han igennem 12 år har hjulpet en lang række virksomheder med at sikre deres Active Directory og har bistået dem i deres transformation til Windows 10/m365 og Azure cloud-services.

Guido bruges ofte som taler ved forskellige teknologi-konferencer, bl.a. på en lang række Microsoft konferencer, såsom Microsoft Tech-ED, IT Forum og Windows Connections.

Da Guido var ansat i Hewlet Packard, som chefingeniør i deres Advanced Technology Group, stod han bl.a. for udviklingen af HP's Windows Server 2008 Academies.

Udover at være forfatter til en lang række artikler, er han også medforfatter på “Microsoft Windows
5 artikler på Computerworld

Guido Grillenmeier

Hvem har ansvaret for at trykke på den store røde knap? Fem råd til et succesfuldt cyberforsvar

Klumme: Når virksomheder bliver udsat for et cyberangreb, stiger stressniveauet markant, ligesom risikoen for organisatorisk kaos øges på et splitsekund. Mange virksomheder overser, at det er vigtigt at have defineret, hvem der er ansvarlige for at trykke på den store røde knap, som igangsætter virksomhedens forsvarsmekanismer.

26. juli 2022 kl. 09.54 | læs »