BREAKING:Stig Lundbech stopper som direktør for Koncern IT i Københavns Kommune

Guido Grillenmeier

Teknologichef, Semperis

E-Mail

guidog@semperis.com

Linkedin

Se Guido's LinkedIn profil

Guido Grillenmeier er teknologichef hos Semperis, der leverer beskyttelse af identitetssystemer, såsom Active Directory.

Før Semperis arbejdede Guido i Microsoft Directory Services, hvor han igennem 12 år har hjulpet en lang række virksomheder med at sikre deres Active Directory og har bistået dem i deres transformation til Windows 10/m365 og Azure cloud-services.

Guido bruges ofte som taler ved forskellige teknologi-konferencer, bl.a. på en lang række Microsoft konferencer, såsom Microsoft Tech-ED, IT Forum og Windows Connections.

Da Guido var ansat i Hewlet Packard, som chefingeniør i deres Advanced Technology Group, stod han bl.a. for udviklingen af HP's Windows Server 2008 Academies.

Udover at være forfatter til en lang række artikler, er han også medforfatter på “Microsoft Windows
4 artikler på Computerworld

Guido Grillenmeier

Tre ting, virksomhedsledere kan lære fra frontlinjen af et cyberangreb

Klumme: Her er de tre centrale skridt, enhver virksomhed skal tage for at undgå en AD-relateret cyberkatastrofe.

17. maj 2022 kl. 10.00 | læs »

Papirkurven i Azure Active Directory kan ikke redde dig fra en it-katastrofe

Klumme: Hvis en virksomhed skal kunne operere i skyen med tillid, skal man have mulighed for at gendanne virksomhedens miljø, når der foretages uønskede ændringer. Papirkurven tilbyder en delvis løsning på dette behov, men er kun en del af et større Azure AD-sikkerhedspuslespil.

29. marts 2022 kl. 10.00 | læs »

Her er udfordringerne ved gendannelse af Azure AD efter et angreb

Klumme: Azure AD er en helt speciel størrelse, som virksomheder skal rette fokus mod og tage højde for de unikke karakteristika ved deres cloud-miljøer og identifikationsadministration.

23. marts 2022 kl. 11.25 | læs »

Sådan forsvarer du dig mod Active Directory angreb, der ikke efterlader spor

Klumme: It-kriminelle finder hele tiden på nye måder at tiltvinge sig adgang til identitetsstyringssystemet Active Directory.  Når vi nu ved, at det stort set er umuligt at sætte et 100 procent sikkert sikkerhedsværn op, så er evnen til at opdage og stoppe et angreb så hurtigt som muligt blevet altafgørende. Men hvad gør man ved de angreb, der ikke efterlader sig spor og derfor ikke umiddelbart kan opdages?

23. december 2021 kl. 09.44 | læs »