Guido Grillenmeier

Principal Technologist EMEA

E-Mail

guidog@semperis.com

Linkedin

Se Guido's LinkedIn profil

Guido Grillenmeier er Principal Technologist EMEA hos Semperis, der leverer beskyttelse af identitetssystemer, såsom Active Directory.

Guido har igennem 12 år hjulpet en lang række virksomheder med at sikre deres Active Directory og har bistået dem i deres transformation til Windows 10/m365 og Azure cloud-services.

Guido bruges ofte som taler ved forskellige teknologi-konferencer, bl.a. på en lang række Microsoft konferencer, såsom Microsoft Tech-ED, IT Forum og Windows Connections.

Da Guido var ansat i Hewlet Packard, som chefingeniør i deres Advanced Technology Group, stod han blandt andet for udviklingen af HP's Windows Server 2008 Academies.
13 artikler på Computerworld

Guido Grillenmeier

Er ChatGPT en velsignelse eller en forbandelse for AD-sikkerhed?

Klumme: Indtil for nylig krævede det ganske meget af de cyberkriminelle at kunne gennemføre et succesfuldt angreb på en virksomheds Active Directory og dermed have fri adgang til at administrere brugerrettighederne til en virksomheds it-systemer. I dag - med ChatGPT - er historien en ganske anden.

1. juni 2023 kl. 12.53 | læs »

Sådan beskytter du din organisation mod insidertrusler

Klumme: En sikkerhedsstrategi, der fokuserer på identitet først og fremmest, og som tager højde for alle faser af et it-angrebs livscyklus, er afgørende for at beskytte sin organisation mod insidertrusler.

25. april 2023 kl. 13.15 | læs »

I overlever ikke uden beskyttelse af jeres identitetssystemer – her kommer fem anbefalinger

Klumme: I ni ud af 10 cyberangreb udnytter hackere virksomheders identitetssystemer. Derfor er beskyttelse af selvsamme blevet livsvigtig, hvis virksomheder skal kunne operere i fred og ro.

13. februar 2023 kl. 09.58 | læs »

Sådan beskytter I jeres hybride identiteter – og lukker hackerne ude

Klumme: Sørg nu for altid at have en proaktiv, gennemtestet genoprettelsesplan for Active Directory og Azure AD.

11. januar 2023 kl. 12.15 | læs »

Jeres identitetssystem er nøglen til jeres kongerige – beskyt det nu

Klumme: Active Directory (AD) er det identitetssystem, der anvendes af langt de fleste virksomheder til at styre digitale adgange og brugerrettigheder til virksomhedens it-systemer. Har en it-kriminel fået adgang her, er der ofte åbent til resten af virksomhedens systemer.

21. december 2022 kl. 10.00 | læs »

Cyberforsikring – knald eller fald?

Klumme: Her et par gode råd til, hvordan du kan leve op til forsikringsselskabernes krav og samtidig styrke din cybersikkerhed.

11. oktober 2022 kl. 09.48 | læs »

Dette er det første og altafgørende skridt til at beskytte kritisk infrastruktur mod cyberangreb

Klumme: At forstå, hvordan angriberne i første ombæring overhovedet kommer ind, er det første og afgørende skridt i retning af at etablere et effektivt forsvar.

21. september 2022 kl. 12.20 | læs »

Vi ser, at disse tre sikkerhedshuller i Active Directory ofte udnyttes: Her er mit bud på en taktik

Klumme: AD er fortsat et værdifuldt værktøj. Vi skal bare bruge det korrekt og sikkert, da uforsigtighed åbner døren for it-kriminelle.

22. august 2022 kl. 12.17 | læs »

Hvem har ansvaret for at trykke på den store røde knap? Fem råd til et succesfuldt cyberforsvar

Klumme: Når virksomheder bliver udsat for et cyberangreb, stiger stressniveauet markant, ligesom risikoen for organisatorisk kaos øges på et splitsekund. Mange virksomheder overser, at det er vigtigt at have defineret, hvem der er ansvarlige for at trykke på den store røde knap, som igangsætter virksomhedens forsvarsmekanismer.

26. juli 2022 kl. 09.54 | læs »

Tre ting, virksomhedsledere kan lære fra frontlinjen af et cyberangreb

Klumme: Her er de tre centrale skridt, enhver virksomhed skal tage for at undgå en AD-relateret cyberkatastrofe.

17. maj 2022 kl. 10.00 | læs »