Thomas Møgelbjerg

Erhvervsjournalist

E-Mail

thmo@cw.dk

Linkedin

Se Thomas's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist hos Computerworld, hvor jeg dækker danske og internationale it-selskaber.

Det gælder både store børsnoterede selskaber såvel som mindre it-firmaer. Jeg skriver om alt fra nye regnskaber og ledelsesstrategier til, hvordan tendenser og konjunkturændringer udfordrer branchen på den ene eller den anden måde.

Jeg er uddannet bachelor i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet hos Dagbladet Børsen.167 artikler på Computerworld

Thomas Møgelbjerg

Der er brændende sol over Las Vegas, og Oracles CEO har et budskab med til os alle

Oracle Cloudworld, Las Vegas: Der er lige i underkanten af 18 grader i koncertsalen. Uden for er der 35 grader og en ørken, der skriger på vand. På scenen står Oracles CEO, Safra Catz. Hun har et budskab med til os alle.

22. september 2023 kl. 10.07 | læs »

Larry Ellison står få meter fra mig: Hvad bekymrer man sig egentligt om, når man er god for en billion kroner?

Reportage, Oracle Cloudworld, Las Vegas: Computerworld er med til Oracles Cloudworld-konference, hvor medstifter Larry Ellison, verdens fjerde rigeste mand, taler om selskabets fremtid. Og ifølge Ellison er det er tæt på grænseløst, hvad Oracle kan.

21. september 2023 kl. 12.37 | læs »

Se listen: Disse konsulenthuse er de dygtigste i Danmark

Computerworld Top 100 2023: Den danske konsulentbranche står stærkt, men de danske konsulenthuse er også dem, der bruger flest penge på personale. Her er årets vindere og tabere i kategorien it-konsulenthuse i Computerworlds store Top 100-undersøgelse, hvor særligt ét konsulentfirma springer højt.

20. september 2023 kl. 13.09 | læs »

Sådan vil Netcompany gribe opgaven med at modernisere Danmarks store datafordeler an: "Det bliver en balancegang"

Interview: Da Netcompany sidste år overtog KMD’s kontrakt som leverandør af Den store Fællesoffentlige Datafordeler var det med en række krav om blandt andet hurtigere svartider og en mere moderne platform. Se her, hvordan Netcompany vil gribe opgaven an.

20. september 2023 kl. 11.41 | læs »

Trecifret indtjeningsvækst og 100 millioner i omsætning: Azure-selskab fra København er det dygtigste it-konsulenthus i landet

Computerworld Top 100 2023: Det københavnske it-konsulenthus cVation er katapulteret til tops i dette års Top 100-undersøgelse. Tiltrækning af medarbejdere, et stærkt Microsoft-samarbejde og en tysk ejer er nogle af ingredienserne på succesen, siger direktøren.

20. september 2023 kl. 09.00 | læs »

Dansk firma går målrettet efter at blive verdens største: "Det er et realistisk mål," siger direktør Pablo Jensen

Interview: Med det enorme udbud af medier og medieplatforme, der styres af techgiganter som Netflix og Disney, kan det være svært at forstå, hvordan danske Better Collective vil nå sit mål om at blive verdens største sportsmedie. Men selskabet har en række fordele, siger topchef.

19. september 2023 kl. 09.00 | læs »

Arbejdet afsluttet: Netcompany har overtaget kæmpe-projekt fra KMD - sådan er transitionen forløbet

Interview: KMD’s overdragelse af Datafordeleren til Netcompany er nu gennemført. "Det har da været forbundet med en vis bekymring," siger Thomas Andersen fra Netcompany om det store projekt.

15. september 2023 kl. 13.24 | læs »

Efter 30 år i blandt andet IBM, HP og Fujitsu Siemens går Lars Wørzner på pension: ”Jeg behøver ikke arbejde mere i resten af mit liv”

”Det har været skideskægt. Jeg kunne være fortsat, men jeg har bare lyst til at lave nogle andre ting,” siger 60-årige Lars Wørzner, stopper som nordisk direktør i Konica Minolta.

11. september 2023 kl. 09.00 | læs »

Politikere og embedsmænd hacket af kinesere via Microsoft-medarbejder: Sådan fik hackerne adgang

Det var formentligt gennem en konti tilhørende en af Microsofts egne medarbejdere, at kinesiske hackere fik adgang til højtstående amerikanske politikere og embedsmænds konti og data.

7. september 2023 kl. 14.40 | læs »

Netcompany køber stor del af dansk it-komet: Lægger 107 millioner kroner på bordet

Danmarks største it-selskab, Netcompany, køber 20 procent af Værløse-selskabet Festina Finance, der er stiftet af den danske it-iværksætter Morten Schantz.

7. september 2023 kl. 11.45 | læs »