Annonceindlæg fra IDG Kurser

It-ansvarlig? Sådan kan du lære at skabe mere værdi for forretningen

Succes i it-afdelingen skaber succes i resten af virksomheden. Målrettet it-leder-uddannelse sender dig på den rette vej til successen.

Den tid, hvor it-afdelingen var en hermetisk lukket glaskasse i et afsides beliggende hjørne af i virksomheden, er for længst forbi.

I dag forventes det, at både it-ledelsen og it-afdelingen kan fungere og lede i et digitalt miljø i konstant forandring.

I moderne succesfulde virksomheder er it-afdelingen ikke bare en udgift, men en integreret del af virksomhedens forretning.

Tænk bare på virksomheder som Hotels.com, Booking.com og Daimler, der står bag Mercedes Benz, hvis lastbiler i dag kan leveres med skræddersyede sensorer, der lader hver enkelt vognmand og chauffør få information om kørselsmønstre i realtime.

Disse informationer  kan bruges til at nedbringe brændstofforbruget. 

Det er eksempeler på succeser baseret på en stærk kombination af it og den rigtige forretningsmodel - og som tiltrækker nye kunder eller sikrer gensalg til de eksisterende.

For at nå den slags succes er det altafgørende, at it-lederen evner at kommunikere og samarbejde på alle niveauer: Med topledelsen, med forretningen, med de afgørende fagspecialister, når der skal coaches og motiveres, og når teknologiens muligheder skal oversættes til strategiske valg for forretningen.

Det er store forventninger og kontante krav, som bedst mødes med den rette ballast og systematiske indsigt i ledelse, strategi, forretning og teknologi.

Derfor er netop dette miks omdrejningspunktet for den roste og målrettede CIO uddannelse hos IDG Kurser med mere end 12 intensive undervisningsdage over seks måneder, hvor du sammen med andre it-ledere beriges med en række stærke og uundværlige værktøjer og kompetencer:

  • Ledelsesmæssige kompetencer: Du får en dybere indsigt i, hvordan du leder, motiverer og coacher vidt forskellige medarbejdere i dit team, ligesom du får viden om, hvordan du optimerer dine evner som kompetent og agil sparringspartner for topledelsen.
  • Kompetencer indenfor problemløsning og agilitet: Du får en værktøjskasse af teoretisk viden og effektive metoder til at møde og løse udfordringer på såvel operationelt som strategisk niveau.
  • Forretningsmæssige kompetencer: Du bliver i stand til at agere effektivt uanset om det er værdiskabelse af it, forretningsudvikling, digital innovation eller generel ledelse, du skal håndtere.
  • Kommunikationsmæssige kompetencer: Du bliver en endnu mere skarp, målrettet og effektiv kommunikatør og sparringspartner overfor ledelsen og andre af organisationens forretningsledere
  • Økonomiske og budgetmæssige kompetencer: Du styrker dine evner indenfor formidling og dokumentation af ROI af digitale projekter over for direktionen.

CIO-uddannelsen sammenkæder de bedste akademiske metoder med praksis, og efter dette 12 dages uddannelsesforløb over seks måneder vil du have styrket dine kompetencer betydeligt, både som leder og sparringspartner til direktionen samt til de øvrige ledelsesniveauer.

Du kan se mere om uddannelsen på IDG Kurser - Klik her