Annonceindlæg fra IDG Kurser

It-ansvarlig? Sådan kan du lære at skabe mere værdi for forretningen

Succes i it-afdelingen skaber succes i resten af virksomheden. Målrettet CIO-uddannelse sætter dig på den rette vej til successen.

Er det din oplevelse?
Mange it-ledere oplever, at det er svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og it-afdelingens mål og strategi? De oplever, at det er vanskeligt at formidle og dokumentere ROI af digitale løsninger til organisationens forretningsledere, hvilket sætter dem under pres for nye digitale it-løsninger. Er det din oplevelse, vil du få et meget stort udbytte af CIO-uddannelsen. 

CIO-uddannelsen er en højt specialiseret uddannelse, der forener de bedste akademiske metoder med den virkelige verden inden for it ledelse. Uddannelsen giver dig unikke kompetencer som leder og kvalificerer dig som en værdsat sparringspartner over for forretningslederne i organisationen. 

CIO uddannelsen varer 12 dage og afholdes i løbet af 6 måneder. På uddannelsen får du en række stærke værktøjer og kompetencer: 

  • Ledelsesmæssige kompetencer: Du får en dybere indsigt i, hvordan du leder, motiverer og coacher vidt forskellige medarbejdere i dit team, ligesom du får viden om, hvordan du optimerer dine evner som kompetent og agil sparringspartner for topledelsen.
  • Kompetencer indenfor problemløsning og agilitet: Du får en værktøjskasse af teoretisk viden og effektive metoder til at møde og løse udfordringer på såvel operationelt som strategisk niveau.
  • Forretningsmæssige kompetencer: Du bliver i stand til at agere effektivt uanset om det er værdiskabelse af it, forretningsudvikling, digital innovation eller generel ledelse, du skal håndtere. 
  • Kommunikationsmæssige kompetencer: Du bliver en endnu mere skarp, målrettet og effektiv kommunikatør og sparringspartner overfor ledelsen og andre af organisationens forretningsledere 
  • Økonomiske og budgetmæssige kompetencer: Du styrker dine evner indenfor formidling og dokumentation af ROI af digitale projekter over for direktionen.

 ”Jeg kan ubetinget anbefale CIO uddannelsen – også til selv de mest rutinerede IT-ledere med titel af CIO, CTO, IT-chef eller lignende, idet man efterfølgende udstyres med en stor værktøjskasse af metoder der er direkte anvendelige i dagligdagen.”

Henrik Cortz, CIO, Head of IT, Kommunekredit

Du kan se mere om uddannelsen og tilmelde dig her