Annonceindlæg fra IDG Kurser

Ny uddannelse til den moderne it-chef: Få nye værktøjer med IT Executive Masterclass

Kravene til de it-ansvarlige vokser hele tiden. Få nye værktøjer til at tackle fremtidens krav med IT Executive Masterclass-uddannelsen.

"Du bliver udfordret på den måde du tænker på, på den måde du driver forretning på og på den måde som du forholder dig til markedet på".

Så klar er CBS-underviser og direktør Per Østergaard Jacobsen når han skal beskrive IT Executive Masterclass, den ny lederuddannelse for it-professionelle.

Uddannelsen har netop åbnet for optag til første hold og er skabt i samarbejde mellem Computerworld, IDG Kurser og en række erfarne domæneeksperter inden for data, ledelse, strategi og personlig kommunikation.

 

Fokus på data, ledelse og personlig kommunikation

”På IT Executive Masterclass-uddannelsen gør vi meget ud af at du, gennem personlig feedback og individuelle øvelser, kan blive i stand til at se potentialet i din virksomhed eller organisation.”, forklarer Per Østergaard Jacobsen, men understreger, at det ikke slutter der:

”Vi giver hver enkelt deltager en teknologisk og ledelsesmæssig værktøjskasse, som du kan gå hjem og arbejde med i din egen ledergruppe. Som deltager kommer du derfor hjem med din egen plan for hvordan du kan gøre en forskel."

På uddannelsen får du desuden en række værktøjer, som du kan bruge til at udvikle dit personlige lederskab og din gennemslagskraft herunder præsentationsteknik, kommunikation og optimering af processer.

 

IT Executive Masterclas indeholder følgende elementer: 

  • Udfordringer og muligheder, herunder hvilket mindset og indstilling som gør det muligt at få fuldt udbytte af digitalisering og Big Data

  • Teamledelse: Sådan skaber du et højtydende team af specialister

  • Overblik over Agile, Lean Thinking, lederskab med SCRUM og andre modeller til styring af strategiske projekter

  • Forandrings- og forbedringsledelse: Lær at sikre forandring

  • Den personlige kommunikation: Branding, krisehåndtering, intern markedsføring og metoder til præsentationsteknik

  • GDPR og sikkerhed: Persondataforordningen og cybersecurity på strategisk niveau

  • Fremtidens it teams: Rollen for it i fremtidens organisationer og inspiration til fremadrettede handleplaner

  • Udarbejdelse af individuel handleplan og personlig leder-coaching 

 

 

Få mere information om IT Executive Masterclass uddannelsen på itmasterclass.dk

 

IT Executive Masterclass uddannelsen er et samarbejde mellem IDG Kurser og en række erfarne domæneeksperter inden for data, ledelse, strategi og personlig kommunikation.

Ud over Per Østergaard Jacobsen bliver du på uddannelsen blandt andet også undervist af professor Torsten Ringberg, fra CBS, ledelsesrådgiver Anette L. Clausen, direktør og kommunikationsekspert Maria Sennels samt advokat Martin Hjørlund Nielsen

Du kan se hele programmet og møde eller underviserne her