Annonceindlæg fra Huawei

Ny tablet fra Huawei imponerer anmelderne

Huawei MediaPad M5 er en alsidig tablet, der kombinerer robusthed med nytænkende skærmdesign og høster roser hos det danske anmelderkorps.

De seneste år har store smartphones erobret førertrøjen på markedet for mobile enheder, mens tablets har halset lidt efter. Men Huawei MediaPad M5 puster nyt liv i tabletformatet.

Enheden er ikke blot stærkere og mere robust end på en traditionel tablet, hvor navnlig skærmen er temmelig skrøbelig. MediaPad M5 er samtidig mere økonomisk i anskaffelse, hvilket er blandt de faktorer, der kan være med til at vinde gunsten hos både virksomheder og forbrugere.

”Vi har samlet alt det bedste i en flot designet enhed, og samtidig har vi skabt en robust tablet med en let kurvet skærm, der væsentligt øger skærmens styrke. Det er en vigtig egenskab for enheder, der typisk lever et hårdt liv. Huawei MediaPad M5 er skabt til et liv på farten, og brugerne kan på grund af skærmens design og udformning samt metalrammen trygt have den med i en travl hverdag,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication for Huawei i Danmark.

JP: ”Uden tvivl den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu”

Huawei har store forventninger til den nye MediaPad M5, og at dømme efter de mange positive anmeldelser skal danskerne nok tage den til sig. Den bliver beskrevet som en tablet, der giver brugeren en rigtig god visuel oplevelse og en lydoplevelse, som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet.

I en test, der er publiceret i Alt om Data og Jyllands-Posten konkluderes det om MediaPad M5: ”Det er uden tvivl er den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu. Til arbejde såvel som underholdning leverer den en fremragende indsats.”

Computerworlds anmelder påpeger, at MediaPad M5 leverer varen lydmæssigt via sine fire højttalere, der er udviklet i samarbejde med Harman Kardon, mens man på mobilsiden.dk konstaterer, at ”Den spiller klart med en imponerende dybde, og så kan den spille HØJT.”

Stærkt batteri og smart desktoptilstand

Ud over at vinde på stort set alle parametre såsom processorkraft, lyd og grafik, fremhæver anmelderne især MediaPad M5’s desktopmode, der sætter den i stand til at fungere som en professionel arbejdsplads.

I desktopmode kan MediaPad M5 således tilkobles mus og tastatur og – takket være styresystemet Android Oreo – afvikle alle kontorprogrammer fra Google og Microsoft.

Takket være det uovertrufne 7.500 mAh batteri kan MediaPad M5 snildt holde kadencen til både kontorbrug og gaming i 11-12 timer på én opladning. Som noget helt unikt tager en fuld opladning nu under tre timer, hvilket er muligt i kraft af en ny ’Quick Charge ’-teknologi.

Tilpasser sig automatisk skiftende lysforhold

MediaPad M5 er skabt til komfort over længere tids brug, da displayets lysstyrke og farvetone automatisk tilpasser sig de omgivende lysforhold. Tilsvarende gør den kraftige Kirin 960 octa-core-processor, at man kan benytte tabletten i timevis til skiftende opgaver og gøremål uden at gå kompromis med brugervenlighed og komfort.

”Vi har med MediaPad M5 bygget en tablet, der kan det hele og som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet. Det er vi glade for, at anmelderne og kunderne er enige i,” lyder det fra Marie Dam Feldborg.

Prøv selv Huawei MediaPad M5 hos nærmeste forhandler – eller få syn for sagen på https://consumer.huawei.com/dk/tablets/mediapad-m5-10/  

 

Premium
Lynhurtige fiberforbindelser fra TDC er på vej til titusindvis af danskere: Disse steder i Danmark er mest interessante
Interview: Det ville være fantastisk, hvis vi kan få udrullet fiber til mere end 50.000 husstande i 2019, lyder det fra TDC's finansdirektør Stig Pastwa. Han forklarer, at TDC har kig på helt bestemte dele af danmarkskortet.
Computerworld
SSD-priserne kollapser: De lynhurtige drev koster under det halve af, hvad de gjorde i 2018
Efter en periode med prisstigninger, falder priserne på de hurtige SSD-drev nu hastigt.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Den ultimative password guide
De fleste organisationer og medarbejdere kæmper en ulige kamp med passwords. Det er en daglig smerte at huske på / lave sikre passwords og resultatet bliver naturligvis også derefter. I dette white paper gennemgår vi nogle af de hyppigst forekommende password problemer og kommer med bedste praksis for at løse problemerne.