Annonceindlæg fra Huawei

Ny tablet fra Huawei imponerer anmelderne

Huawei MediaPad M5 er en alsidig tablet, der kombinerer robusthed med nytænkende skærmdesign og høster roser hos det danske anmelderkorps.

De seneste år har store smartphones erobret førertrøjen på markedet for mobile enheder, mens tablets har halset lidt efter. Men Huawei MediaPad M5 puster nyt liv i tabletformatet.

Enheden er ikke blot stærkere og mere robust end på en traditionel tablet, hvor navnlig skærmen er temmelig skrøbelig. MediaPad M5 er samtidig mere økonomisk i anskaffelse, hvilket er blandt de faktorer, der kan være med til at vinde gunsten hos både virksomheder og forbrugere.

”Vi har samlet alt det bedste i en flot designet enhed, og samtidig har vi skabt en robust tablet med en let kurvet skærm, der væsentligt øger skærmens styrke. Det er en vigtig egenskab for enheder, der typisk lever et hårdt liv. Huawei MediaPad M5 er skabt til et liv på farten, og brugerne kan på grund af skærmens design og udformning samt metalrammen trygt have den med i en travl hverdag,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication for Huawei i Danmark.

JP: ”Uden tvivl den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu”

Huawei har store forventninger til den nye MediaPad M5, og at dømme efter de mange positive anmeldelser skal danskerne nok tage den til sig. Den bliver beskrevet som en tablet, der giver brugeren en rigtig god visuel oplevelse og en lydoplevelse, som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet.

I en test, der er publiceret i Alt om Data og Jyllands-Posten konkluderes det om MediaPad M5: ”Det er uden tvivl er den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu. Til arbejde såvel som underholdning leverer den en fremragende indsats.”

Computerworlds anmelder påpeger, at MediaPad M5 leverer varen lydmæssigt via sine fire højttalere, der er udviklet i samarbejde med Harman Kardon, mens man på mobilsiden.dk konstaterer, at ”Den spiller klart med en imponerende dybde, og så kan den spille HØJT.”

Stærkt batteri og smart desktoptilstand

Ud over at vinde på stort set alle parametre såsom processorkraft, lyd og grafik, fremhæver anmelderne især MediaPad M5’s desktopmode, der sætter den i stand til at fungere som en professionel arbejdsplads.

I desktopmode kan MediaPad M5 således tilkobles mus og tastatur og – takket være styresystemet Android Oreo – afvikle alle kontorprogrammer fra Google og Microsoft.

Takket være det uovertrufne 7.500 mAh batteri kan MediaPad M5 snildt holde kadencen til både kontorbrug og gaming i 11-12 timer på én opladning. Som noget helt unikt tager en fuld opladning nu under tre timer, hvilket er muligt i kraft af en ny ’Quick Charge ’-teknologi.

Tilpasser sig automatisk skiftende lysforhold

MediaPad M5 er skabt til komfort over længere tids brug, da displayets lysstyrke og farvetone automatisk tilpasser sig de omgivende lysforhold. Tilsvarende gør den kraftige Kirin 960 octa-core-processor, at man kan benytte tabletten i timevis til skiftende opgaver og gøremål uden at gå kompromis med brugervenlighed og komfort.

”Vi har med MediaPad M5 bygget en tablet, der kan det hele og som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet. Det er vi glade for, at anmelderne og kunderne er enige i,” lyder det fra Marie Dam Feldborg.

Prøv selv Huawei MediaPad M5 hos nærmeste forhandler – eller få syn for sagen på https://consumer.huawei.com/dk/tablets/mediapad-m5-10/  

 

Kontaktinfo:

Huawei Technologies Denmark ApS

Vestre Teglgade 9

2450 København SV

http://consumer.huawei.com/dk

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.