Annonceindlæg fra Huawei

Ny tablet fra Huawei imponerer anmelderne

Huawei MediaPad M5 er en alsidig tablet, der kombinerer robusthed med nytænkende skærmdesign og høster roser hos det danske anmelderkorps.

De seneste år har store smartphones erobret førertrøjen på markedet for mobile enheder, mens tablets har halset lidt efter. Men Huawei MediaPad M5 puster nyt liv i tabletformatet.

Enheden er ikke blot stærkere og mere robust end på en traditionel tablet, hvor navnlig skærmen er temmelig skrøbelig. MediaPad M5 er samtidig mere økonomisk i anskaffelse, hvilket er blandt de faktorer, der kan være med til at vinde gunsten hos både virksomheder og forbrugere.

”Vi har samlet alt det bedste i en flot designet enhed, og samtidig har vi skabt en robust tablet med en let kurvet skærm, der væsentligt øger skærmens styrke. Det er en vigtig egenskab for enheder, der typisk lever et hårdt liv. Huawei MediaPad M5 er skabt til et liv på farten, og brugerne kan på grund af skærmens design og udformning samt metalrammen trygt have den med i en travl hverdag,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication for Huawei i Danmark.

JP: ”Uden tvivl den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu”

Huawei har store forventninger til den nye MediaPad M5, og at dømme efter de mange positive anmeldelser skal danskerne nok tage den til sig. Den bliver beskrevet som en tablet, der giver brugeren en rigtig god visuel oplevelse og en lydoplevelse, som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet.

I en test, der er publiceret i Alt om Data og Jyllands-Posten konkluderes det om MediaPad M5: ”Det er uden tvivl er den stærkeste Android-tablet, du kan opdrive lige nu. Til arbejde såvel som underholdning leverer den en fremragende indsats.”

Computerworlds anmelder påpeger, at MediaPad M5 leverer varen lydmæssigt via sine fire højttalere, der er udviklet i samarbejde med Harman Kardon, mens man på mobilsiden.dk konstaterer, at ”Den spiller klart med en imponerende dybde, og så kan den spille HØJT.”

Stærkt batteri og smart desktoptilstand

Ud over at vinde på stort set alle parametre såsom processorkraft, lyd og grafik, fremhæver anmelderne især MediaPad M5’s desktopmode, der sætter den i stand til at fungere som en professionel arbejdsplads.

I desktopmode kan MediaPad M5 således tilkobles mus og tastatur og – takket være styresystemet Android Oreo – afvikle alle kontorprogrammer fra Google og Microsoft.

Takket være det uovertrufne 7.500 mAh batteri kan MediaPad M5 snildt holde kadencen til både kontorbrug og gaming i 11-12 timer på én opladning. Som noget helt unikt tager en fuld opladning nu under tre timer, hvilket er muligt i kraft af en ny ’Quick Charge ’-teknologi.

Tilpasser sig automatisk skiftende lysforhold

MediaPad M5 er skabt til komfort over længere tids brug, da displayets lysstyrke og farvetone automatisk tilpasser sig de omgivende lysforhold. Tilsvarende gør den kraftige Kirin 960 octa-core-processor, at man kan benytte tabletten i timevis til skiftende opgaver og gøremål uden at gå kompromis med brugervenlighed og komfort.

”Vi har med MediaPad M5 bygget en tablet, der kan det hele og som ikke kan matches af nogen anden tablet på markedet. Det er vi glade for, at anmelderne og kunderne er enige i,” lyder det fra Marie Dam Feldborg.

Prøv selv Huawei MediaPad M5 hos nærmeste forhandler – eller få syn for sagen på https://consumer.huawei.com/dk/tablets/mediapad-m5-10/  

 

Premium
Banker investerer massivt i AI: Her er de løsninger, der bliver brugt flest penge på
På verdensplan er banksektoren en af de industrier, der investerer mest i AI-teknologi. Det mærker også Bankdata, der melder om stor efterspørgsel efter særlige typer af løsninger.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.