Annonceindlæg fra Huawei

Sådan: Få godt internet overalt – uden kabelrod og boremaskine

Med trådløst netværk baseret på Mesh-teknologien får du med få klik lynhurtigt netværk i hele hjemmet og kan arbejde, streame eller spille overalt.

Du skal høre musik på værkstedet, tage et vigtigt virtuelt møde på hjemmekontoret eller streame seneste episode af ynglingsserien i soveværelset. Men netforbindelsen falder ud eller strejker helt – igen.

Dækningen er ganske enkelt for ringe. Måske er afstanden til routeren for stor, måske er der vægge eller etageadskillelser i vejen. Men resultatet er det samme.

Der er dog ingen grund til at trække kabler eller bore huller i loftet for at få bedre dækning; ja, faktisk er der slet ikke behov for flere kabler. Løsningen på den ringe netværksdækning kan nemlig lige så godt være et såkaldt Mesh-netværk.

Det er en type netværksenheder, der ikke kræver andet end eksisterende WiFi og en stikkontakt. Du kobler hver enkelt router på med et klik på din smartphone for at aktivere NFC-identifikationsområdet – og så er der internetdækning nær routeren med det samme.

Rigelig hastighed til 8K og hurtige onlinespil

Nyere Mesh-netværk såsom de netop lancerede WiFi Mesh 3 og WiFi Mesh 7 fra Huawei kan endda håndtere hastigheder på helt op til 3.000 Mbps. Hvilket er rigeligt til at streame video i 8K eller spille krævende onlinespil.

Her kan du læse mere om, hvor nemt det er at komme i gang med et routersystem, der giver dækning i alle rum i hele hjemmet.

Enhederne i de to nye Huawei-netværksenheder kombinerer alle mesh-enheder i hjemmet og sikrer samtidig, at wifi-netværket dækker et hvert hjørne af dit hjem.

Netværket sørger også for at give stabilt og hurtigt netværk overalt ved hele tiden at optimere skift mellem forskellige routere.

Men det mærker du ikke noget til – for du er hele tiden logget på samme WiFi. Helt uden behov for at du selv skal logge af og på netværket, skifte mellem netværk eller holde styr på et større antal koder og netværksnavne.

 

Så nemt kan det være at komme i gang med Mesh

Styr dit hjemmenetværk fra telefonen

Du kan dække hele hjemmet med lynhurtigt internet med ganske få Mesh-enheder. Dertil kommer, at netværket understøtter, at du kan koble omtrent lige så mange enheder på, som du vil – herunder eksempelvis pc’er, tablets, telefoner, smart-tv og spillekonsoller. Selv husstande med hundredvis af enheder vil kunne koble alt det netværksopkoblede grej til uden at løbe ind i kapacitetsproblemer.

Du skal heller ikke holde rede på, om du er koblet på den ene eller den anden Mesh-router. Ja, faktisk kan du være logget på med flere enheder samtidig uden at skulle bekymre dig om buffer-tider på hver enkelt af enhederne.

Har du behov for at detailoptimere netværket, foregår det nemt via Huawei AI Life-appen.

Her får du overblik over samtlige tilsluttede enheder, kan indstille hastighedsreguleringer, tillade gæster at logge på eller – om nødvendigt – afbryde forbindelsen til netværket. Hvilket undertiden også kan være ganske praktisk.

 

Se eksempler på de nye Mesh-routere her