Annonceindlæg fra Synology

Gem dine billeder og videoer med ny smart løsning

Gem dine billeder på en NAS for fuld kontrol over rettigheder og muligheder.

Men sørg for, at det er en NAS med fotosoftware, så du får endnu bedre kontrol over dine minder og hurtigt vil kunne finde de billeder og videoer, du leder efter.

 

Elsker du også at tage billeder? Feriebilleder, billeder fra hverdagen, uventede øjeblikke – i dag bruger vi mobilkameraet til at fange minder om det meste, der sker omkring os. Men det er sjældent en sjov opgave at finde gamle billeder eller tømme telefonen for at frigive lagerplads.

 Mange vælger at overføre billederne direkte til computeren, men det optager hurtigt meget plads og bliver med tiden svært at holde styr på. Skifter du computer, skal du desuden flytte alle billederne.

 Andre vælger at gemme deres billeder i forskellige cloud-løsninger, men det er der også ulemper ved. Ulemperne handler primært om begrænsninger, såsom indbygget komprimering af videoklip og begrænset lagerplads, ligesom du skal være opmærksom på, at brugervilkår, rettigheder og forpligtelser på sigt kan ændre sig

 

Klik her for at læse mere om Synology Photos

 

Let at bruge

Ved at gemme billederne et fysisk sted i hjemmet, såsom på en NAS eller en bærbar harddisk, har du 100 procent kontrol over dine billeder og videoer. En NAS er den allerbedste løsning, fordi den er forbundet til dit trådløse netværk, hvilket betyder, at du altid har adgang til lagerpladsen, og dermed billederne.

 

At have alle dine billeder på telefonen er en fantastisk måde at genopleve minder på. Men vi ved alle, hvor nemt det er at tabe sin telefon ved et uheld, og jeg er sikker på, at vi alle har oplevet en revnet skærm eller det, der er værre. Så hvis du har en backup af dine billeder på en NAS, kan du altid føle dig sikker på, at du ikke mister de dyrebare øjeblikke, selvom telefonen holder op med at fungere, siger James Blake, forretningsudviklingschef hos Synology.

James Blake, Synology
Foto: Synology


Ved at vælge en NAS med indbygget software til fotolagring, bliver din billeddatabase endnu mere kompetent. Synology NAS har dette indbygget, tjenesten hedder Synology Photos og er netop en backup-løsning til fotos og videoer. Men det giver også andre fordele. Eksempelvis avancerede søgefunktioner, der hurtigt giver dig mulighed for at finde de billeder og minder, du gerne vil se igen. Du kan også indstille adgangskoder til mapper, som du ikke ønsker, at alle i familien skal have adgang til, og oprette delte mapper til forskellige samarbejdsprojekter.

 En fed indbygget funktion i Synology Photos er, at man kan sortere billeder efter ansigter, idet tjenesten udover traditionelle sorteringsløsninger som placering, kamera og lignende har indbygget ansigtsgenkendelse. Du kan også oprette og bruge dine egne tags på billederne, så det bliver nemmere at finde et yndlingsbillede igen, hvis du vil se eller vise det til en anden.

 Synology Photos understøtter alle moderne billedformater, ikke kun de traditionelle som jpeg og png, men også raw-filer, wepf og Apples HEIC. Dette giver dig mulighed for at fotografere og gemme i de formater, du personligt foretrækker.

 

Læs her mere om, hvordan Synology Photos forenkler opbevaringen af dine minder

 

Sikker opbevaring

Fordi du kan aktivere automatisk sikkerhedskopiering, behøver du aldrig at bekymre dig om risikoen for at miste dine minder. Gem sikkerhedskopien i skyen, og du har dobbelt databeskyttelse.

Synology Photos er en software, der findes i flere af Synologys nyeste NAS-enheder. I skrivende stund har du 12 forskellige modeller at vælge imellem (hvis du ønsker en model, der understøtter ansigtsgenkendelse). Hvis du er i tvivl om hvilken model, du skal vælge, er der en praktisk NAS-vælger på Synologys hjemmeside, hvor du, ved at svare på 3-4 spørgsmål om dine behov, får et udvalg af modeller, der matcher disse. Surf ind og test NAS-vælgeren her.

 

Læs mere om Synology Photos