Artikel top billede

Efter otte år hos Microsoft skal Stig Orloff nu stå i spidsen for salget hos licensspecialisten A Gain Crayon.

Softwarespecialist gafler Microsoft-veteran

Microsoft-kæledægge henter sin nye salgsdirektør - hos Microsoft.

Software- og licensrådgivningsfirmaet A Gain Crayon har ansat Stig Orloff som ny salgsdirektør. Han sætter dermed punktum for otte års karriere hos Microsoft, hvor han senest har været salgschef med ansvaret for store kunder minus de helt store enterprise-kunder.

Det er ikke første gang, at A Gain Crayon rekrutterer en chef med en fortid hos softwaregiganten. I januar i år var det Microsofts tidligere kanalchef Bjarne Riis, som efter et kort intermezzo hos firmaet Codehouse blev hentet ind som direktør ved siden af A Gain-stifteren Frank Mortensen.

Den danske virksomhed blev i fjor fusioneret ind i den norsk-ejede Crayon-koncern, som på den måde blev en førende spiller på det danske marked for licensrådgivning og software asset management.

Når Frank Mortensen nu hyrer Stig Orloff, sker det for at holde trit med den solide vækst, som har kendetegnet A Gain Crayons danske forretning de seneste år.

"Jeg har kendt Stig i rigtig mange år og har altid været imponeret af hans evne til at håndtere medarbejdere, kunder og partnere. Han er helt unik til relationer mellem mennesker, som er en af hjørnestenene i vores virksomhed," siger Frank Mortensen.

Fra hovedpersonen selv lyder det, at han glæder sig til igen at arbejde med direkte kundekontakt.

"Jeg har haft otte år i en virksomhed, hvor man er i overhalingsbanen hele tiden. Jeg har været superglad for at være hos Microsoft, men synes det er naturligt, at jeg nu gerne vil prøve noget nyt. A Gain vil også gerne videre, så jeg får ansvaret for salget derude. Det tror jeg bliver supergodt. Jeg kommer jo til en etableret virksomhed, som jeg skal forsøge at løfte til nye højder," siger Stig Orloff.

Hans jobskifte vil dog næppe skabe ondt blod mellem A Gain Crayon og Microsoft Danmark. I fire ud af de seneste fem år har A Gain Crayon vundet hæder som årets danske Microsoft-partner. Tidligere i år fik firmaet oven i købet titlen som Microsofts bedste SAM-partner på verdensplan.

Læs også:

Crayons opkøb forgylder Frank Mortensen

Frank Mortensen: Vi fordobler forretningen på tre år




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere