Artikel top billede

Pludseligt direktørskifte hos den jyske hosting-forhandler NHC

Efter seks år ved roret forlader Preben Louring direktørstolen i hosting-forhandleren NHC i Silkeborg.

Den østjyske infrastrukturforhandler NHC skifter ud på direktørposten. Selskabets direktør og medejer gennem seks år, Preben Louring, fortsætter ifølge en pressemeddelelse sin karriere udenfor NHC.

Samtidig med sin exit sælger Preben Louring sin ejerandel på 33 procent til de to øvrige partnere i firmaet - bestyrelsesformand Michael Kjærgaard og salgsdirektør Kim Vestergaard, der afløser Preben Louring som NHC's direktør.

Preben Louring siger, at hans farvel er aftalt i mindelighed og afviser samtidig, at han er blevet fyret. Han har efter eget udsagn ingen konkrete planer for fremtiden.

"Jeg har valgt at lave et cash-in på min ejerandel i firmaet. Jeg ved ikke, hvad jeg nu skal lave, men det kunne godt være noget, hvor der stod hosting i overskriften," lyder det fra en fåmælt ex-direktør.

Udskiftningen på chefposten falder ifølge NHC's nye førstemand Kim Vestergaard sammen med, at firmaet er på vej ind i en ny fase, hvor der skal lægges ekstra kræfter i at skaffe nye kunder og skabe vækst på toplinien.

"Vi har store ambitioner og regner med i år at få en vækst i både omsætning og overskud på 25-30 procent. Vi forventer, at vi om fem år er dobbelt så store, både når det gælder omsætning og antal af medarbejdere," siger Kim Vestergaard, der op til det seneste skifte var NHC's salgsdirektør.

Han har desuden tidligere stået i spidsen for hostingselskabet DIR, som blev købt af TDC Hosting i 2011.

NHC, der har 11 medarbejdere, havde i sit seneste regnskab en omsætning på 11,6 millioner kroner og et overskud før skat på 1,3 millioner kroner.

Det nuværende NHC er resultatet af en fusion i begyndelsen af 2013, hvor de to Silkeborg-forhandlere Nordisk Hosting Center og It Advisor slog sig sammen med ambition om at brande sig som en stærk lokal spiller på det østjyske marked for outsourcing og hosting.

"Vi har været igennem en udvikling, hvor vi er gået fra at være teknisk orienteret til at have mere fokus på markedet og kunderne. Vi går nu ind i en vækstfase, hvor vi skal ud og finde nye kunder," lyder det fra Kim Vestergaard.

Læs også:

Nyt løsningshus vil brande sig lokalt

Hosting-branchen i et vadested




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere