Artikel top billede

Kandidater søges: Nu skal Danmarks bedste CIO kåres

For 10. gang skal Danmarks absolut bedste CIO findes. Tilmeldingen er åben - og her kan du læse, hvad der skal til for at vinde.

Computerworld, IDC og Dansk-IT leder for 10. gang efter Danmarks dygtigste it-ansvarlige. Og har du hvad der skal til, så vil vi have dit kandidatur.

Årets CIO, Danmarks mest prestigefyldte it-pris, bliver kåret ved en eksklusiv konference med efterfølgende middag den 10. juni i København.

Med Årets CIO sætter Computerworld og IDC spotlight på CIO-rollen samt på den værdi, it kan bringe til virksomheden med den rette ledelse.

Prisen skal bruges til at bidrage til CIO'ens udvikling og sætte fokus på unikke kompetencer inden for it-ledelse, strategisk ledelse og lederskab.

Målet er derfor at finde en kandidat, der har haft betydning ikke alene for en professionel anvendelse af it i organisationen, men har også bidraget til forretningen på områder som innovation, vækst og kundeservice.

Årets CIO er i øvrigt en eksklusiv klub. De sidste par års vindere tæller navne som Claus Hagen Nielsen fra Cowi, Jens Hartmann fra Grundfos og Mikael Munck fra Saxo Bank.

Læs mereDa Claus Hagen Nielsen vandt titlen i 2014 og om de 5 nominerede it-bosser i 2014
 
Er du en mulig kandidat, skal vi modtage dit udfyldte spørgeskema inden udgangen af marts. 

Du kan finde spørgeskemaet på dette link (tip: se ude til højre på siden).

Efter fristens udløb analyserer IDC alle indkomne besvarelser og udvælger de 10 bedste kandidater, som præsenteres for juryen, som herefter vælger de 5 mest relevante kandidater. Du kan læse mere om juryens sammensætning i år på næste side.

De fem nominerede offentliggøres her på Computerworld og gennemgår sideløbende en vurdering baseret på interviews.

Spændingen udløses først ved middagen den 10. juni.

Udfyld skemaet her, hvor du også kan læse mere om de formelle krav til mulige ansøgere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere