Artikel top billede

Her er Danmarks fem bedste it-chefer - og deres vinderprojekter

Årets CIO 2014: Danmarks fem bedste CIO'er er alle for fuld udblæsning i gang med at transformere deres virksomheder med enkle og præcise it-projekter. Få overblikket over deres projekter her.

Årets CIO 2014: Mens krisen kradsede i dansk erhvervsliv, blev it primært betragtet som et effektivt middel til at beskære omkostninger og spare penge.

Sådan er det ikke længere. Ikke helt.

It-systemer er selvfølgelig stadig et fantastisk middel til at effektivisere og automatisere en lang række funktioner, der ellers har krævet mandskab og ofte komplekse og tidskrævende arbejdsgange.

Men it kan mere end det. It kan nemlig udnyttes til at forandre hele forretningen og dens processer og kerneprodukter til noget nyt og større, som på mange måder ville være helt umuligt både at udtænke og effektuere uden it.

Danmarks for tiden fem bedste CIO'er er beviset herpå.

De har forlængst set de enorme forretningsmuligheder, der kan opstå med et præcist tænkt og præcist placeret it-system, der kan gennemsyre hele forretningen og skabe transparens og enkelhed.

Transparens og enkelhed giver øget overblik. Og øget overblik over forretningsgange og produkter har det med at afspejle sig på bundlinien, ligesom det giver øget tilfredshed på alle niveauer.

Klik videre og se, hvad Danmarks fem bedste CIO'er har at byde på.

Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.


Sådan er kæmpe SharePoint-portal smeltet sammen med ERP
Claus Hagen Nielsen fortæller, hvorfor og hvordan SharePoint-miljøet er integreret med ERP-løsningerne hos COWI.


Dansk CIO på afgørende mission: Sådan skal fremtidens it fungere
It er ikke bare it. Det er en afgørende konkurrenceparameter, og noget som kunderne har tårnhøje forventninger til. Se hvordan DSV's CIO, Jesper Erichsen, arbejder med at levere it-løsninger, der gør en forskel.


Sådan fik København langt bedre styr på sin it-drift
Vi har lagt it-brandslukningens adrenalin-fix på hylden til fordel for et højere modenhedsniveau. Her fortæller vicedirektør i Københavns Kommune om forvandlingen af byens it.


Fuld styring verden over: Gigantisk it-system kaster ISS ind i fremtiden
20 it-medarbejdere til et firma med 534.000 ansatte lyder voldsomt, men i ISS fungerer det. Alligevel spiller it en særdeles vigtig rolle for ISS. Mød CIO Henrik Trepka.


Sådan har Lån & Spar Bank fordoblet indtjeningen med it
På få år har Lån & Spar Bank vendt en gevaldig it-hovedpine til en dundrende succes med en fordobling af bankens effektivitet og indtjening. Læs her, hvordan bankens CIO tog fat og skubbede boldene i gang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere