Artikel top billede

Her er Danmarks fem bedste it-chefer - og deres vinderprojekter

Årets CIO 2014: Danmarks fem bedste CIO'er er alle for fuld udblæsning i gang med at transformere deres virksomheder med enkle og præcise it-projekter. Få overblikket over deres projekter her.

Årets CIO 2014: Mens krisen kradsede i dansk erhvervsliv, blev it primært betragtet som et effektivt middel til at beskære omkostninger og spare penge.

Sådan er det ikke længere. Ikke helt.

It-systemer er selvfølgelig stadig et fantastisk middel til at effektivisere og automatisere en lang række funktioner, der ellers har krævet mandskab og ofte komplekse og tidskrævende arbejdsgange.

Men it kan mere end det. It kan nemlig udnyttes til at forandre hele forretningen og dens processer og kerneprodukter til noget nyt og større, som på mange måder ville være helt umuligt både at udtænke og effektuere uden it.

Danmarks for tiden fem bedste CIO'er er beviset herpå.

De har forlængst set de enorme forretningsmuligheder, der kan opstå med et præcist tænkt og præcist placeret it-system, der kan gennemsyre hele forretningen og skabe transparens og enkelhed.

Transparens og enkelhed giver øget overblik. Og øget overblik over forretningsgange og produkter har det med at afspejle sig på bundlinien, ligesom det giver øget tilfredshed på alle niveauer.

Klik videre og se, hvad Danmarks fem bedste CIO'er har at byde på.

Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.


Sådan er kæmpe SharePoint-portal smeltet sammen med ERP
Claus Hagen Nielsen fortæller, hvorfor og hvordan SharePoint-miljøet er integreret med ERP-løsningerne hos COWI.


Dansk CIO på afgørende mission: Sådan skal fremtidens it fungere
It er ikke bare it. Det er en afgørende konkurrenceparameter, og noget som kunderne har tårnhøje forventninger til. Se hvordan DSV's CIO, Jesper Erichsen, arbejder med at levere it-løsninger, der gør en forskel.


Sådan fik København langt bedre styr på sin it-drift
Vi har lagt it-brandslukningens adrenalin-fix på hylden til fordel for et højere modenhedsniveau. Her fortæller vicedirektør i Københavns Kommune om forvandlingen af byens it.


Fuld styring verden over: Gigantisk it-system kaster ISS ind i fremtiden
20 it-medarbejdere til et firma med 534.000 ansatte lyder voldsomt, men i ISS fungerer det. Alligevel spiller it en særdeles vigtig rolle for ISS. Mød CIO Henrik Trepka.


Sådan har Lån & Spar Bank fordoblet indtjeningen med it
På få år har Lån & Spar Bank vendt en gevaldig it-hovedpine til en dundrende succes med en fordobling af bankens effektivitet og indtjening. Læs her, hvordan bankens CIO tog fat og skubbede boldene i gang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere