Artikel top billede

Her er Danmarks fem bedste it-chefer - og deres vinderprojekter

Årets CIO 2014: Danmarks fem bedste CIO'er er alle for fuld udblæsning i gang med at transformere deres virksomheder med enkle og præcise it-projekter. Få overblikket over deres projekter her.

Årets CIO 2014: Mens krisen kradsede i dansk erhvervsliv, blev it primært betragtet som et effektivt middel til at beskære omkostninger og spare penge.

Sådan er det ikke længere. Ikke helt.

It-systemer er selvfølgelig stadig et fantastisk middel til at effektivisere og automatisere en lang række funktioner, der ellers har krævet mandskab og ofte komplekse og tidskrævende arbejdsgange.

Men it kan mere end det. It kan nemlig udnyttes til at forandre hele forretningen og dens processer og kerneprodukter til noget nyt og større, som på mange måder ville være helt umuligt både at udtænke og effektuere uden it.

Danmarks for tiden fem bedste CIO'er er beviset herpå.

De har forlængst set de enorme forretningsmuligheder, der kan opstå med et præcist tænkt og præcist placeret it-system, der kan gennemsyre hele forretningen og skabe transparens og enkelhed.

Transparens og enkelhed giver øget overblik. Og øget overblik over forretningsgange og produkter har det med at afspejle sig på bundlinien, ligesom det giver øget tilfredshed på alle niveauer.

Klik videre og se, hvad Danmarks fem bedste CIO'er har at byde på.

Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.


Sådan er kæmpe SharePoint-portal smeltet sammen med ERP
Claus Hagen Nielsen fortæller, hvorfor og hvordan SharePoint-miljøet er integreret med ERP-løsningerne hos COWI.


Dansk CIO på afgørende mission: Sådan skal fremtidens it fungere
It er ikke bare it. Det er en afgørende konkurrenceparameter, og noget som kunderne har tårnhøje forventninger til. Se hvordan DSV's CIO, Jesper Erichsen, arbejder med at levere it-løsninger, der gør en forskel.


Sådan fik København langt bedre styr på sin it-drift
Vi har lagt it-brandslukningens adrenalin-fix på hylden til fordel for et højere modenhedsniveau. Her fortæller vicedirektør i Københavns Kommune om forvandlingen af byens it.


Fuld styring verden over: Gigantisk it-system kaster ISS ind i fremtiden
20 it-medarbejdere til et firma med 534.000 ansatte lyder voldsomt, men i ISS fungerer det. Alligevel spiller it en særdeles vigtig rolle for ISS. Mød CIO Henrik Trepka.


Sådan har Lån & Spar Bank fordoblet indtjeningen med it
På få år har Lån & Spar Bank vendt en gevaldig it-hovedpine til en dundrende succes med en fordobling af bankens effektivitet og indtjening. Læs her, hvordan bankens CIO tog fat og skubbede boldene i gang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere