Artikel top billede

Her kan du købe Apple Watch på fredag

Opdateret: Du vil kun kunne købe Apple Watch få steder, når det sættes til salg i Danmark på fredag.

Apples nye ur kommer til Danmark på fredag. En del af salget ser ud til at komme til foregå online, fordi Apple ikke har sine egne fysiske butikker i Danmark.

Men det bliver dog muligt at købe uret fysisk hos Apple-forhandleren Humac, der er Apples eneste såkaldte "Premium Reseller i Danmark".

Det bekræfter Humacs danske landechef Michael Bech.

"Vi får Apple Watch til salg i alle 20 butikker klokken 10 fredag morgen. Vi ved endnu ikke præcis, hvor mange enheder vi får til salg, men vi har fået lovning på, at vi kan sælge det på fredag," siger Michael Bech til Computerworld.

Apple Watch også blive solgt hos Elgiganten, men i modsætning til Humac vil Elgiganten i første omgang kun sælge uret på nettet. 

Senere på året vil Apple Watch dog også blive tilgængeligt i butikkerne, oplyser Elgiganten til Computerworld.

"Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk. Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul," oplyser Michael West, salgschef i Elgiganten, i en mail til Computerworld.

Elektronikkæden Computercity vil ligeledes sælge Apple Watch på nettet fredag morgen.

Senere på året vil uret komme til salg i kædens 10 fysiske butikker i Danmark, oplyser indkøbschef hos Computercity, Jakob Svendsen, i en e-mail til Computerworld.  

Power: Vi kæmper for at få uret
Hos Expert, der også ejer den ny-etablerede elektronikkæde Power, arbejdes der stadigvæk på at få lov til at sælge Apple Watch.

Men det er endnu uvist, hvornår virksomheden får uret til salg, oplyser salgsdirektør Mogens Betzer til Computerworld

"Vi kæmper stadigvæk for at få Apple Watch til salg. Vi er med på "listen", men vi har endnu ikke fået allokeret nogle ure. Derfor er det ikke sikkert, at vi kan være med fra begyndelsen, når Apple Watch sættes til salg på fredag. Vi arbejder stadigvæk på det, men vi kan altså ikke garantere det," siger Mogens Betzer. 

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra F-Group, der er ejer af elektronikkæden Fona. 

Denne artikel er efter publiceringen blevet opdateret med kommentarer fra Humac og Computercity.

Læs også: 
Uret kommer til Danmark: Apple Watch klar 25. september

Dansk Apple Watch-lancering fuldstændigt mørkelagt: Kendt Apple-forhandler helt på bar bund




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere