Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Apple PR)

Brugere klager over hundedyre iPhone 15 Pro og iPhone 15: Overopheder og bliver brandvarme

Brugere klager, at de splinternye iPhone 15 Pro og iPhone 15-telefoner, der blev lanceret for to uger siden, bliver så varme, at man ikke kan holde på dem.

Apples nyeste skud på iPhone-stammen, de splinternye iPhone 15 Pro og iPhone 15, bliver hurtigt brandvarme og overopheder.

Sådan lyder meldingerne fra en række af de brugere, der har investeret i de dyre telefoner, som Apple lancerede for blot to uger siden.

De nye iPhone-modeller er blandt de dyreste, som Apple hidtil har sendt på markedet.

Således koster den billigste udgave af iPhone 15 Pro næsten 12.000 kroner, mens den dyreste udgave med 1.000 gb lagerplads koster næsten 16.000 kroner.

Siden lanceringen fornylig er brugerne begyndt at berette om problemer med overophedning på forskellige foraer på internettet, herunder Reddit, YouTube og X, tidligere Twitter.

Meldingerne lyder på, at hele telefonen bliver brandvarm - og altså ikke kun enkelte punkter på den.

Ligeledes skriver flere af brugerne, at den nye telefon bliver så varm, at de frygter for sikkerheden omkring den, da de er bekymrede for, om den vil kunne antænde noget eller skade den flade, som den ligger på.

“Den bliver ubehageligt varm i mine hænder, mens jeg lytter til Spotify og anvender Messenger. Det er ret alarmerende, da jeg har ejet hver iPhone [model, red] siden 6’eren, og jeg har aldrig oplevet noget lignende,” lyder det fra en bruger.

Andre brugere peger på, at bagsiden af telefonen bliver så varm, at man ikke kan røre ved den, når de taler i telefonen eller er på FaceTime.

For nogle er problemet især aktuelt, når telefonen lader. Flere har oplevet, at telefonen bliver så varm, at den selv lukker ned.

På YouTube har en række brugere oploadet videoer, hvor de måler temperaturen på deres nye iPhone 15.

Også Apples support har modtaget mange opkald og problemet.

Her henviser man typisk til selskabets advisory om iPhone og iPad - som du finder her - at enhederne kan føles varmere, når de er nye, bliver restored fra backup eller oplades trådløst.

Apple peger på, at telefonerne typisk vil gå tilbage til normal temperatur, når ‘processen er afsluttet eller du afslutter din aktivitet.’