Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Ny app gør det muligt at modtage iMessage på Android

En helt ny app gør det nu muligt at sende iMessage-beskeder til og fra Android-enheder. Appen er det angiveligt den første, der er lykkedes med det.

Indtil videre har Apples iMessages være forbeholdt folk med iPhones og andre Apple-enheder.

Men en ny app med navnet Beeper Mini, der netop er blevet lanceret på Google Play, har via såkaldt reverse engineering lykkedes med at bygge en besked-app til Android, der gør det muligt at sende beskeder via Apples iMessage-protokol.

Appen tilbyder de samme funktioner som iMessage på iPhone.

Det vil sige, at brugerne både vil kunne sende reaktioner, og beskederne vil også fremstå med den velkendte blå-boble, der indikerer, at beskeden er sendt via iMessage og ikke sms.

Ifølge tech-mediet The Verge findes der andre apps derude, som hævder at kunne gøre det samme, men de bruger en cloud-løsning, hvor beskederne først går gennem en hosted Mac-computer.

Eneste app der tilbyder direkte beskeder

Beeper Mini er angiveligt den eneste app, der nu tilbyder, at man kan sende iMessage-beskeder direkte fra en Android-telefon til en iPhone – og vice-versa.

"Vi har via jalbraking af iPhones og haft mulighed for at dykke dybt ned styresystemet ystemet for at se, hvordan alt fungerede."

“Derefter skrev vi ny kode helt fra bunden, og af den vej har vi reproduceret alt inde i vores egen Android-app,” oplyser stifteren af Mini Beep Eric Migicovsky til Verge.

Det er uvist om Apple vil forsøge at bremse den nye app enten ved at gå den juridiske vej eller ved at ændre i iMessage.

Over for The Verge slår Eric Migicovsky dog fast, at han er overbevist om, at Beeper Mini ikke er ulovlig, og han mener, at det vil være meget omfattende for Apple at foretage tekniske ændringer, som vil gøre at Beeper Mini ikke længere vil fungere.