Avatar billede Hjælpeløs Praktikant
08. juni 2016 - 18:06 Der er 3 kommentarer

Hælp! Skifter dokument ved udskrift???

Hrmm, min IT-afdeling kan ikke hjælpe, så tænkte om ikke et par kloge hoveder herinde kan hjælpe??
Jeg har det problem, at når jeg har et eller flere dokumenter åbne i samme Officeprogram - f.eks. Word eller Excel - og printer ud til én bestemt printer fra ét af dokumenterne, så springer den derefter over i et af de andre åbne dokumenter??! Jeg håndterer flere ens udseende Excel dokumenter, så når jeg står i ét dokument og udskriver det, og programmet så (efter at jeg har fået beskedboksen op om at dokumentet er sendt til printeren) hopper over i et af de andre åbne Excel dokumenter - så skal man altså lige holde tungen lige i munden og være klar over, at man ikke længere sidder med dokumentet som man skrev ud fra, men pludselig er i et andet, der godt nok ser nææsten ligedan ud.... :-/
Det sker også i Word...
Det sker ikke for de andre på kontoret, så det tyder på at det er noget i min printeropsætning.... Nogen der kan hjælpe??

Mvh. Hjælpeløs....
Avatar billede ebea Ekspert
08. juni 2016 - 18:34 #1
Det ser ud til at være et problem, som du ikke er alene om. Her er et Link til fænomenet, fra et Xerox Forum.
Hvis du følger tråden i Linket, kan du også finde løsningen på problemet. Du skal "grave" dig lidt dybere i forløbet i tråden!

http://forum.support.xerox.com/t5/Printing/Global-PS-Print-Driver-strange-behavior/m-p/19128/highlight/true#M4121
Avatar billede Hjælpeløs Praktikant
08. juni 2016 - 18:52 #2
Super - tak for hurtig respons!! :-)
Nu er der bare den hage, at jeg ikke har administratorrettigheder, men jeg sender lige dit svar til min IT-afdeling - så skal jeg nok melde tilbage! :-)
Avatar billede ebea Ekspert
08. juni 2016 - 19:10 #3
Som skrevet, så følg tråden(ene), da det ender op med, at problemet er lokaliseret til SNMP Net protokollen, som har indflydelse på andre ting også!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester