Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: ETHAN MILLER/GETTY IMAGES)

Prince: Internettet er bare så meget ovre

Internet er fuldstændigt ovre, lyder det fra Prince, der netop har spillet på Roskilde Festivalen.

"Internet er fuldstændigt ovre."

Sådan lyder det fra den amerikanske rockstjerne Prince, der søndag lukkede årets Roskilde Festival med et brag af en koncert med "real music played by real musicians," som han sagde fra scenen.

Prince har fremlagt sin kontante vurdering af internettets fremtid til den britiske avis The Daily Mirror i forbindelse med udgivelsen af den britiske lancering af hans nye cd, 20TEN.

Den nye cd blev distribueret sammen med avisen i lørdags, fordi Prince "virkelig vil finde nye måder at distribuere min musik på."

Internettet er bare ikke én af dem for den 52-årige funkmusiker.

Ikke godt for noget

"Internettet er ligesom MTV. Engang var MTV hip. Og pludselig var det passé. Alle disse computere og digitale dimser er ikke godt for noget. De fylder dit hoved med tal, og det kan ikke være godt," siger han til avisen.

Den nye plade vil således ikke blive sat til salg på nettet. Det vil ikke blive muligt at downloade den noget som helst sted i verden - primært fordi Prince stædigt kæmper mod det, som han opfatter som misbrug på nettet af hans ophavsretsmæssige rettigheder.

Prince har i modsætning til de fleste andre musikstjerner helt vendt ryggen til YouTube, iTunes og de øvrige store distributionskanaler på nettet, ligesom han endda har lukket sin egen hjemmeside.

Hvorfor skal jeg give min musik væk?

"Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor jeg skulle give min nye musik væk til iTunes eller andre. De vil ikke betale forud for min musik, og de bliver endda vrede, når de ikke kan få den," siger han til avisen.

Prince blæste til kamp mod internettet i 2007, hvor han pludselig forlangte, at et stort fansite fjernede alle fotografier, tekster, album covers og alt andet Prince-materiale.

Dengang truede han også med at sagsøge YouTube, eBay, Pirate Bay og flere andre over brud på hans copyright.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital