Artikel top billede

Sommerfavoritter: Innovationschefen elsker sin Mac

Anders Quitzau, innovationschef i IBM Danmark, er mest til Mac. På ferien i Sydfrankrig er det dog racercyklen, der får hans opmærksomhed.

Anders Quitzau er glad for sin iPhone 3GS. Den, sammen med hans MacBook Pro, udgør en smuk og effektiv kombination både i privat-sfæren og i arbejdet hos Big Blue.

"Hos IBM render mange jo rundt med en sort Lenovo, så der er en del, der spørger "må vi godt det?" Men det må vi godt, og der er også support på Mac'en," forklarer Anders Quitzau.

"Og så skal jeg jo som innovationschef også være en early adopter."

Hans iPhone 3GS - han har endnu ikke fået fingrene i 4'eren - vinder først og fremmest, fordi det er, hvad han kalder en "alt-i-en-ting," der ikke bare kan bruges til opkald, mail/SMS og kalender, men også indeholder hans musik og billeder.

Cykel-applikation

"Og så har jeg købt sådan en cykel-applikation, der måler, hvor langt jeg kører, og hvor jeg kører hen. Så kan man automatisk uploade det til Facebook, så man kan prale med det," forklarer IBM'eren.

"Jeg rejser også meget, og så bruger jeg den til at downloade cityguides, hvilket er noget nemmere end Politikens rejsebøger, og så er der augmented reality."

MacBook Pro'en på 13 tommer har han valgt på grund af det lækre design, og fordi det hele bare "hænger så godt sammen" i Mac-verdenen.

"Netværksopsætning og printeropsætning og den slags skal man slet ikke bøvle med, og så er skærmen også fantastisk, når jeg bruger den til YouTube, videoer og billeder."

Tour de sommerferie

I år går sommerferien til Sydfrankrig sammen med familien. Og her er det hans sidste ynglings-ting, der får mest opmærksomhed.

"Tidligere kørte jeg mountainbike, men så fik jeg sådan en Nishiki carbon racer til min 50-års fødselsdag. Det er virkelig en fornøjelse at mærke sådan en stiv cykel, når man træder til i pedalerne, så jeg kører typisk omkring 50-80 kilometer."

"Når jeg tager begge hjul af, kan den lige være i baggageboksen, så den er også med her i Sydfrankrig. Selvom det er varmt at køre, er det faktisk ikke for varmt, og det er virkelig en god følelse, når man har besejret sådan et bjerg," siger Anders Quitzau.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere