Artikel top billede

Sten 'Nets': Jeg frygter, at de kommer tilbage

Domænet nets.dk tilhører fortsat Sten Axelsen, efter at Nets har droppet sagen i Domæneklagenævnet. Men han føler sig ikke overbevist om, at sagen er slut.

Læs også:

Sten 'Nets' sagde nej til en kvart million for nets.dk.

PBS dropper at få domæne fra Sten 'Nets'.

Da PBS - nu Nets - onsdag eftermiddag meddelte at have trukket sagen om domænet nets.dk tilbage fra Domæneklagenævnet, kom det som en lige så stor overraskelse for ejeren af domænet, Sten Axelsen, som for alle andre.

Men selv dagen derpå jubler han ikke over, at sagen nu er afsluttet.

"Jeg er dybt forvirret, for hvad nu hvis de kommer igen om et halvt år, og jeg skal bruge 50.000 eller mere til en advokatregning. De kan jo bløde mig ihjel rent økonomisk," siger han.

Frygter ny sag

Det har ellers væltet ind med støtte til Sten 'Nets', efter det kom frem, at PBS i forbindelse med navneskiftet til Nets ville have ham til at overdrage domænet nets.dk ved at indklage ham for Domæneklagenævnet.

"Jeg har fået hjælp fra en hel masse mennesker, og det er jeg dybt taknemmelig for, men der er ikke penge nok til at betale advokatregningen, og hvis de kommer igen om et halvt år, kan jeg ikke få den hjælp igen. Det ved de også godt, de der PBS-folk", siger Sten Axelsen.

Men Nets har jo droppet sagen nu?

"De har jo ikke skrevet, at de vil trække sig tilbage for tid og evighed. Når de finder ud af, at danskerne ikke gider bruge .eu, så finder de jo nok ud af, at de vil have det igen," siger Sten Axelsen.

Han frygter, at Nets' jurister har vurderet, at der var brug for at forberede en bedre sag, og at de derfor vil komme igen på et senere tidspunkt.

"Jeg er selvfølgelig gået i tænkeboksen over, hvad jeg har tænkt mig at gøre ved det."

Hvad kan du gøre ved det?

"Det aner jeg ikke. Det må jeg finde ud af. Jeg synes, at det er skandaløst, at man kan gå i retssystemet og tvinge et domæne fra mennesker, bare fordi de ikke har råd til at betale regningen. Det er det, der vil ske i sidste ende."

Læs også:

Sten 'Nets' sagde nej til en kvart million for nets.dk.

PBS dropper at få domæne fra Sten 'Nets'.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere