Artikel top billede

Dell køber SecureWorks

Dell planlægger et opkøb af sikkerhedsleverandøren SecureWorks og dermed en udvidelse af virksomhedens tilbud til it-management.

Computerworld News Service: Dell er på vej til at købe SecureWorks, der håndterer mere end 13 milliarder "sikkerheds-events" og sporer omkring 30.000 malware-varianter hver dag. Aftalens nærmere detaljer er dog endnu ikke afsløret. 
 
SecureWorks' base på mere end 2.900 kunder inkluderer mere end 1.500 finansielle institutioner og mere end 15 procent af Fortune 500.
 
Den Atlanta-baserede virksomhed har omkring 700 ansatte og forventes at nå en omsætning på knap 685 millioner kroner i regnskabsåret 2010, fortæller Dell, som tilføjer, at virksomhedens nuværende operationer vil fortsætte som hidtil. 
 
SecureWorks er også selv vokset med udgangspunkt i opkøb, og virksomheden købte blandt andet VeriSigns managed security services-forretning og DNS Limited sidste år. Sidstnævnte gav SecureWorks en indgang til det europæiske marked.
 
SecureWorks og Dell er allerede forretningspartnere. Tidligere i år annoncerede virksomhederne planer om at levere en række SMB-fokuserede sikkerhedstjenester, heriblandt around the clock-monitorering og scanning af webapplikationer.
 
Dell køber sig på den måde vej ind i et voksende markedssegment.

Leverandører af managed security services i Nordamerika opnåede en omsætning på godt 10 milliarder kroner i 2009, og det tal forventes ifølge en rapport fra Gartner at stige til godt 13 milliarder kroner i år.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere