Artikel top billede

Dell køber SecureWorks

Dell planlægger et opkøb af sikkerhedsleverandøren SecureWorks og dermed en udvidelse af virksomhedens tilbud til it-management.

Computerworld News Service: Dell er på vej til at købe SecureWorks, der håndterer mere end 13 milliarder "sikkerheds-events" og sporer omkring 30.000 malware-varianter hver dag. Aftalens nærmere detaljer er dog endnu ikke afsløret. 
 
SecureWorks' base på mere end 2.900 kunder inkluderer mere end 1.500 finansielle institutioner og mere end 15 procent af Fortune 500.
 
Den Atlanta-baserede virksomhed har omkring 700 ansatte og forventes at nå en omsætning på knap 685 millioner kroner i regnskabsåret 2010, fortæller Dell, som tilføjer, at virksomhedens nuværende operationer vil fortsætte som hidtil. 
 
SecureWorks er også selv vokset med udgangspunkt i opkøb, og virksomheden købte blandt andet VeriSigns managed security services-forretning og DNS Limited sidste år. Sidstnævnte gav SecureWorks en indgang til det europæiske marked.
 
SecureWorks og Dell er allerede forretningspartnere. Tidligere i år annoncerede virksomhederne planer om at levere en række SMB-fokuserede sikkerhedstjenester, heriblandt around the clock-monitorering og scanning af webapplikationer.
 
Dell køber sig på den måde vej ind i et voksende markedssegment.

Leverandører af managed security services i Nordamerika opnåede en omsætning på godt 10 milliarder kroner i 2009, og det tal forventes ifølge en rapport fra Gartner at stige til godt 13 milliarder kroner i år.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?