Artikel top billede

Bluecom er vågnet af sin dvale og vil sælge forbrugerelektronik. Billedet er fra Bilka i Vejle.

Farverig it-distributør vågner af årelang dvale

It-distributør, som tilbage i 2007 gik i dvale ved at fyre samtlige medarbejdere og indstille alle aktiviteter, er nu vågnet af sin Tornerose-søvn.

Efter 15 år på det danske marked som it-distributør afviklede Bluecom i efteråret 2007 samtlige aktiviteter og
fyrede alle ansatte. Aktieselskabet fortsatte med uændret egenkapital, mens ejeren Jens Fournais lurede over, hvad han og virksomheden ville foretage sig fremover.

Det har Jens Fournais nu fundet ud af.

Bluecom er vakt til live med ny bestyrelse, nye samarbejdspartnere, ny direktion og nyt fokus på salg og distribution af udvalgte Fast Moving Consumer Goods.

Ikke meget tilbage

Der er ikke meget tilbage fra det gamle Bluecom, som blev stiftet i 1992, hvor Bluecom var nicheleverandør på det globale it-marked. Jens Fournais er ifølge en pressemeddelelse stadig ejer, men nu i partnerskab med Kim Jensen, som tidligere har arbejdet for Medion og Fujitsu Siemens.

"Det er tid til en frisk start. Og vi er meget optimistiske og glade for vores forretningsstrategi og ikke mindst det hold af kompetente og dynamiske mennesker, vi har samlet omkring firmaet," udtaler Jens Fournais.

Bluecoms nye bestyrelse består af Kim Fournais, (formand), administrerende direktør, Saxo Bank, Henrik Klæbel, driftsdirektør, Saxo Bank og advokat Jens Ahrendt.

Vil være globale

Det er knap tre måneder siden, at det nye Bluecom gik i luften. En virksomhed med fokus på salg og distribution i hele verden af udvalgte Fast Moving Consumer Goods - FMCG til detailkæder, grossister og forhandlere altså inden for forretningsområdet Business-to-Business B2B.

"Vi vil tilbyde få, men gode agenturer til gavn for både leverandøren, kunden, og vores interessenter. Vi lægger vægt på at være globale og gøre brug af de mange internationale kontakter, Bluecom har opdyrket gennem årene," udtaler Kim Jensen.

Bluecom distribuerer blandt andet mærkerne: LG, Pioneer og italienske Polti. Mange andre FMCG-produkter er ifølge selskabet på vej. Virksomheden har domicil i Vedbæk i Nordsjælland og har for tiden otte medarbejdere.




IT-JOB

Sindico Group A/S

Business Central Specialist

WSP Danmark A/S

MicroStation konsulent

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Proaktiv driftsspecialist til MOMS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere