Artikel top billede

Overblik: Er Steve Jobs fortidens mand for Apple?

Steve Jobs har kæmpet med sin alvorlige kræftsygdom i årevis, og der spekuleres på højtryk i, at hans dage kan være talte. Få overblikket over Apples situation her.

Det var Steve Jobs, der skabte Apple. Og det var Steve Jobs, der efter en årrække i andre selskabet fik Apple trukket ud af det dødvande, som det lå og svuppede i op gennem 1990'erne, da han igen vendte tilbage i 1997.

Der findes næppe nogen topchef i international erhvervsliv, der på samme måde som han er forbundet med et selskabs enorme succes.

Da han i mandags igen langtidssygemeldte sig - højst sandsynligt på grund af tilbageslag i den kræftsygdom han har kæmpet med i årevis - åbnede det spørgsmål sig igen, som også er blevet rejst de andre gange, han har været væk på grund af behandling og operationer:

Hvad skal der blive af Apple, når Steve Jobs er væk?

Få overblikket over Steve Jobs sygdom herunder. Klik på hver enkel artikel for at læse mere.


Læger: Derfor er Steve Jobs blevet sygemeldt
Steve Jobs sygdoms-situation er ikke enestående. Se her, hvorfor han ifølge lægers meninger har trukket sig fra jobbet. Og hvor gode odds statistikken viser, at han har.


Apple-jubel trods Jobs' sygdom: Flyder i guld
Med enorme vækstrater vælter pengene ned i Apple-kassen. Aldrig nogensinde har selskabet tjent så mange penge som nu. Se her, hvor godt det går. Og se, hvad Apple tjener pengene på.


Steve Jobs sygdom kan blive katastrofal for Apple
ComputerViews: Uden Steve Jobs kan situationen blive kritisk for Apple. Og det er Apple selv ude om. Offentligheden er i vildrede, og investorerne er nervøse. Vil han overhovedet komme tilbage?


Apple's Steve Jobs atter på sygeorlov
I en e-mail til de ansatte meddeler Apple's Steve Jobs, at han går på sygeorlov. Den kræftramte stifter forbliver leder af virksomheden.


Derfor bliver Mac App Store en fed fidus for dig
ComputerViews: Efter smartphonen er apps-hysteriet nu kommet til den traditionelle computer, hvor Mac App Store har lagt fra land. Men der er en pris at betale.


Steve Jobs har fået lever-transplantation
22. juni 2009: Apples topchef, Steve Jobs, har fået transplanteret en ny lever


Investorer straffer Apple for sygdom
15. januar 2009: Apple har taget mod en bredside på aktiemarkedet, og i krogene rumler rygter om søgsmål for at vildlede investorerne. Men det er helt ude i hampen, mener dansk ekspert. Apple har handlet korrekt.


Syg Steve Jobs forlader Apple
15. januar 2009: Apples topchef, Steve Jobs, har med øjeblikkelig virkning taget orlov fra Apple. Han er mere syg end først antaget.


Apple-aktier styrtdykkede efter rygte om hjerteanfald
6. oktober 2008: En melding fredag, om at Apples CEO Steve Jobs havde haft et alvorligt hjerteanfald, fik virksomhedens aktier til at falde mere end 10 procent


Jobs' nekrolog offentliggjort - men han er ikke død
29. august 2008: Nyhedsbureauet Bloomberg udsendte onsdag ved en fejl en revideret nekrolog om Apples topchef, Steve Jobs, men trak den hurtigt tilbage.


Kan Apple overleve uden Steve Jobs?
24. juli 2008: Manden som stiftede Apple, reddede det fra konkurs og satte kurs mod stjernerne, er måske så vital for Apples succes, at bare tanken om hans afgang koster dyrt.


Steve Jobs skjulte kræftsygdom i ni måneder
7. marts 2008: Apple holdt topchefens kræftsygdom hemmelig i ni måneder. Skulle selskabet have informeret de intetanende aktionærer?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?