Eksperter har talt: Her er verdens bedste smartphone

Over hundrede teleanalytikere og branchefolk har på Mobile World Congress kåret de bedste mobil-produkter. Se vinderne her og giv dem din egen kommentar med på vejen.

Læs også:

Her er Samsungs nye Galaxy-flagskibe

Disse funktioner er på vej til din Windows Phone 7

Svensk boss: Derfor fyrede jeg dansk Telia-topchef

Langt over hundrede dommere har i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona stemt om, hvilke produkter der er førende i mobilindustrien i øjeblikket.

Dommerne er ikke tilfældige gadget-entusiaster, der er hevet ind fra 'ramblaen,' men derimod førende teleanalytikere fra alle de store analysehuse samt repræsentanter fra operatørerne, medierne og en lang række andre brancher.

Der er tale om en række priser i ni forskellige kategorier, hvor årets bedste smartphone og årets bedste app nok af mange betragtes som de vigtigste priser.

Priserne er blevet uddelt siden 1995, og 2011 er altså heller ingen undtagelse.

Dommerne har stemt om de mange nominerede produkter og er blandt andet kommet frem til følgende vindere.

Bedste mobile enhed: Apples iPhone 4
Begrundelse: "Fantastisk skærm, skarpt design, fantastiske materialer og et fantastisk økosystem for app-udviklere. I et tæt kapløb er iPhone 4 bygget på sine forgængeres succes og sætter tempoet for smartphones."

Årets enheds-producent: HTC
Begrundelse: "Denne virksomhed har bygget sin markeds-tilstedeværelse op fra ingen ting, med frisk branding og marketing og en stærk portefølje af enheder på tværs af mange platforme.

Særligt er det, at den har bevist, at den er en exceptionelt populær og vedholdende telefon-producent."

Bedste app: Angry Birds (Rovio / Clickgamer/Chillingo)
Begrundelse: "Dette er en applikation, der er simpel, intuitiv, utroligt vanedannende og perfekt til "snack"-forbrug.

Den har understreget vigtigheden af applikations-markedet og hjulpet med at hæve troværdigheden hos små, uafhængige udviklere uden for mainstreamen."

Du kan se alle dommerne her og alle vindere i alle kategorier her.

Læs også:

Her er Samsungs nye Galaxy-flagskibe

Disse funktioner er på vej til din Windows Phone 7

Svensk boss: Derfor fyrede jeg dansk Telia-topchefYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere


Premium
Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret
Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.