Artikel top billede

Amazon klar med billig Kindle - men der er en bagside

Amazons e-bogslæser vil fremover kunne købes markant billigere. Men besparelsen har en pris.

Se galleri: Her er fem fede e-bogslæsere til dig

Priserne på e-bogslæsere rasler ned

E-bogs-giganten Amazon har været i det kreative hjørne.

Resultatet er, at prisen på selskabets billigste version af Kindle med et snuptag sænkes fra 139 dollars til 114 dollars (svarende til en nedsættelse fra 720 til 590 kroner).

Til gengæld skal kunderne til dette produkt kunne leve med, at der vises annoncer som screensavere.

På den traditionelle Kindle vises der billeder af forskellige forfattere, når e-bogslæseren ikke anvendes.

Administrerende direktør Jeff Bezos udtaler, at målet med det nye annonce-initiativ er, at alle, der ønsker en Kindle, skal have råd til det.

Et marked i vækst

Det understreger imidlertid også, at forretningsmodellen for Amazon - og andre producenter af e-bogslæsere - er at lokke kunderne ind i folden med billige produkter for derefter at kunne tjene penge på at sælge selve indholdet.

At e-bøger bliver fremtiden, blev for nylig tydeliggjort, da Amazon annoncerede, at selskabet nu sælger 115 e-bøger for hver 100 print-bøger.

Gartner vurderer, at der alene i 2011 vil blive langet 11 millioner e-bogslæsere over disken på verdensplan.

Når man køber Amazons Kindle som dansker, sker det via den amerikanske afdeling. Der skal derfor lægges moms oven i de 114 dollars, så prisen havner på knap 740 kroner.

Se galleri: Priserne på e-bogslæsere rasler ned

Her er fem fede e-bogslæsere til dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.