Artikel top billede

Nokia lukker i Danmark

Nokias store udviklingsafdeling i Danmark lukker.

Nokias store udviklingsafdeling i Danmark skal lukke. Det meddeler selskabet i en pressemeddelse.

"Disse tiltag er et led i Nokias mål om at reducere sine driftsomkostninger med en milliard euro for 2013 sammenlignet med 2010 - et mål, der blev meldt ud i sidste uge.

Størstedelen af reduktionerne vil finde sted i Danmark, Finland og Storbritannien," skriver selskabet.

Som konsekvens af sammenlægningerne planlægger Nokia at lukke sin udviklingsafdeling i København inden udgangen af 2012, hvilket vil berøre cirka 950 medarbejdere.

Aktiviteterne i den danske udviklingsafdeling vil blive gradvist nedtrappet, og alle berørte medarbejdere vil blive tilbudt fortsat ansættelse indtil udgangen af 2011.

Nokias danske salgs- og marketingorganisation vil fortsat være placeret i København.

For at støtte de berørte medarbejdere i deres søgning efter nye udfordringer vil Nokia etablere et såkaldt Bridge-program i København.

Via dette program vil medarbejderne blive tilbudt at benytte sig af en række muligheder inden for såvel traditionel karriererådgivning og uddannelse som støtte til opstart af iværksættervirksomhed.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere