Artikel top billede

Nokia lukker i Danmark

Nokias store udviklingsafdeling i Danmark lukker.

Nokias store udviklingsafdeling i Danmark skal lukke. Det meddeler selskabet i en pressemeddelse.

"Disse tiltag er et led i Nokias mål om at reducere sine driftsomkostninger med en milliard euro for 2013 sammenlignet med 2010 - et mål, der blev meldt ud i sidste uge.

Størstedelen af reduktionerne vil finde sted i Danmark, Finland og Storbritannien," skriver selskabet.

Som konsekvens af sammenlægningerne planlægger Nokia at lukke sin udviklingsafdeling i København inden udgangen af 2012, hvilket vil berøre cirka 950 medarbejdere.

Aktiviteterne i den danske udviklingsafdeling vil blive gradvist nedtrappet, og alle berørte medarbejdere vil blive tilbudt fortsat ansættelse indtil udgangen af 2011.

Nokias danske salgs- og marketingorganisation vil fortsat være placeret i København.

For at støtte de berørte medarbejdere i deres søgning efter nye udfordringer vil Nokia etablere et såkaldt Bridge-program i København.

Via dette program vil medarbejderne blive tilbudt at benytte sig af en række muligheder inden for såvel traditionel karriererådgivning og uddannelse som støtte til opstart af iværksættervirksomhed.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere