Artikel top billede

Photo by: Jens Dige/ROCKPHOTO

Microsoft sender 200 folk til årets drukfest i Roskilde

It-giganten Microsoft invaderer årets Roskilde Festival med mere end 200 folk. Det bliver ikke en ren fornøjelse, lover Microsoft Danmarks direktør.

Læs også:
En hel hær af it-nørder kæmper mod kaos i Roskilde

Roskilde Festival virker som fluepapir på it-giganter

Sex, drugs og rock'n'roll i fire dage lyder umiddelbart ikke som den mest oplagte cocktail for verdens største softwarehus.  
 
Alligevel sender Microsoft i næste uge ikke færre end 100 medarbejdere og godt 100 kunder og partnere til Roskilde Festival, som Microsoft har doneret spandevis af konsulenter og systemer til.
 
Blandt andet har Microsoft skænket festivalen 250 Office- og Windows 7-licenser samt Sharepoint-servere til mailhåndtering til de omkring 25.000 frivillige medarbejdere.
 
To grunde til deltagelse
Selskabets direktør i Danmark, Jørgen Bardenfleth fremhæver især to grunde til, at Microsoft i år stiller med i alt tre stande, hvor partnere og kunder kan få en forfriskning, mens festivalgængerne kan afprøve Microsoft-produkter som spilproduktet Kinnect, Windows Phone 7 og det cloud-baserede Office 365.
 
"Dels er det et spændende at donere software til festivalen og se, hvordan softwaren bliver brugt til hurtig skalering fra ingen til flere tusinde folk i løbet af ingen tid. Dels har mange af vores kunder og partnere aldrig været på festivalen før, og det ville vi da gerne arrangere," siger Microsoft-direktøren, der selv fik Roskilde-debut sidste år.
 
"Festivalen er jo ikke kun druktur for de unge. Den handler i høj grad om kunst, kultur og mad. Mit hovedindtryk er, at det handler om at være sammen med over 100.000 andre om noget vigtigt," fortsætter Jørgen Bardenfleth, der fredag og lørdag selv skal være vært for to arrangementer i mediebyen.
 
Er ikke med på badebilletter
I 2010 "nøjedes" Microsoft med at stille med halvdelen af årets mandtal.
 
Men i år har it-giganten løbende spurgt kunder og partnere mere målrettet om, hvorvidt de vil med på festivalen på endags-billeter  
 
De mange Microsoft-medarbejderes arbejdsopgaver bliver så at være værter for forretningsforbindelserne eller demonstrere produkter på de tre Microsoft-stande på de grønne marker ved Roskilde.
 
Derudover sender it-selskabet en lille redaktion, der skal skrive historier til nyhedssitet Msn.
 
"Der er ikke nogen af vores medarbejdere, der bare kommer til en gang fed rock i fire dage. Ikke kun, i hvert fald," lyder det fra Jørgen Bardenfleth, som også har planlagt at besøge sine tre ældste børn på festivalens campingområde.
 
"Mine børn er ivrige festivalgæster, men de har allerede sagt, at jeg ikke behøver at besøge dem. De skal nok komme ned i min lejr i stedet for," lyder det fra Microsoft-direktøren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Salesforce åbner europæisk supercloud: Vil holde al data i Europa - her bliver den nye løsning først tilgængelig
Salesforce er på vej med europæisk cloud-løsning, der skal holde alle data på europæisk jord. Selskabet begynder at udrulle løsningen om få måneder. Om et år vil seks europæiske lande være dækket.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.