Artikel top billede

Foto: Torben Klint

ERP-hus ansætter ny landechef

Microsoft snuppede Lawsons hidtidige landechef for nogle måneder siden, og nu har ERP-leverandøren hyret en ny.

Den 1. august startede Søren Pedersen som Country Manager i Lawson Denmark. Hans primære opgaver vil være at styrke samarbejdet med eksisterende kunder, opbygge nye relationer samt lede den danske organisation, og han vil rapportere til Patrick Borg i Sverige, som er ansvarlig for de nordiske lande.

Søren Pedersen erstatter den 51-årige Marianne Lindhard Moe, som Microsoft ansatte som chef for sin Dynamics-forretning i april i år.

Søren Pedersen har mere end 28 års erfaring fra it-branchen fra tidligere stillinger indenfor salg- og ledelse, heriblandt IBM, ICL, Digital, et par opstartsvirksomheder, Intentia/Lawson, og senest IBS.

Selv giver han udtryk for, at han er begejstret for at være tilbage i Lawson og ser frem til at samarbejde med de danske kunder, hvor han, for mange, vil være et kendt ansigt.

"Lawson har en stærk produktportefølje og gode medarbejdere, og det er en perfekt mulighed for at sikre vækst i Danmark," udtaler Søren Pedersen.

For 10 år siden arbejdede Søren Pedersen for Intentia, som senere blev opkøbt af Lawson. Fem år senere, kort efter Lawsons opkøb af Intentia, besluttede Søren Pedersen at forlade Lawson og søge nye karrieremæssige udfordringer.

Søren Pedersen er allerede godt igang i sin nye rolle med fokus på salget af Lawson M3 og udbygge den succes vi har haft i Danmark i mange år. Han glæder sig til at få mulighed til at besøge kunderne samt få flere nye ombord indenfor Lawsons vertikaler: fødevarer, distribution, fremstilling og modebranchen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere