Artikel top billede

HP Danmark har ansat ny administrerende direktør

HP Danmark ansætter nu en ny administrerende direktør, efter at Keld Jersild Olsen tidligere på året forlod selskabet.

Læs også:

HP helt bimmelim: Sejler forvirret rundt i øst og vest

HP har mistet hele sine danske ledelse

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet

HP Danmark ansætter den 43-årige Jakob Schou Meding som ny administrerende direktør, meddeler selskabet i en pressemeddelse.

Jakob Schou Meding kommer fra en stilling som administrerende direktør i den danske del af NORRIQ A/S,

Jakob Schou Meding kommer med mere end 14 års erfaring fra it-branchen i både danske og internationale stillinger, der strækker sig fra Damgaard IT over Navision til Microsoft med udenlandsophold i Australien, Tyskland og Frankrig.

Jakob Schou Meding får fremover det overordnede ansvar for HP's aktiviteter i Danmark og for at udnytte HP's portefølje af hardware-, software- og serviceløsninger til at skabe vækst på det danske marked.

"Jeg er stolt over at starte hos HP. Det er en fantastisk virksomhed med en unik historie. Den strategiske rejse, som HP er på globalt, hvor man styrker sin forretning inden for it-services og integrerede it-løsninger inklusive software, hardware og cloud computing, er ekstremt spændende, og det vil jeg gerne være med til at gøre til en succes her i Danmark," siger Jakob Schou Meding.

Afløser Keld Jersild Olsen

Jakob Schou Meding tiltræder sit nye job som administrerende direktør i HP Danmark den 17. oktober.

Da det i juni kom frem, at Keld Jersild Olsen var stoppet i HP med øjeblikkelig virkning, skete det uden nogen nærmere forklaring fra selskabets side.

Det gav anledning til en del rygter og spekulation omkring årsagen.

Keld Jersild Olsen er siden blev ansat som administrerende direktør i Netdesign.

Læs også:

HP helt bimmelim: Sejler forvirret rundt i øst og vest

HP har mistet hele sine danske ledelse

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere