Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er HP's (mulige) nye topchef

HP's bestyrelse har en klar favorit til at overtage posten som øverste chef i det mægtige selskab. Og det er en kvinde og tidligere topchef i et USA's helt store it-selskaber.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg er HP's bestyrelse tæt på at stikke topchef Leo Apotheker en fyreseddel, hvilket du kan læse mere om her.

I stedet har bestyrelsen ifølge Bloomberg kik på Meg Whitman, der er tidligere administrerende direktør for eBay.

Hun er i dag medlem af HP's bestyrelse.

Med Meg Whitman ved roret oplevede eBay først stor vækst og fremgang i de tidligere år. De blev fulgt af en periode, hvor eBay bøvlede med strategiske udfordringer i takt med, at forretningen modnedes.

Meg Whitman stoppede som administrerende direktør i eBay i 2008 for i stedet at stille op til valget som guvernør i Californien.

Leo Apotheker har stået i spidsen for verdens største it-selskab siden september 2010. Bliver han fyret, vil det være anden gang i træk, at han bliver sat fra bestillingen som topchef i et af verdens helt store it-selskaber.

Han røg nemlig i februar 2010 også ufrivilligt ud af sit chef-kontor i tyske SAP, som han stod i spidsen for i en årrække. Her blev han afløst af en duo bestående af danskeren Jim Hagemann Snabe og amerikaneren Bill McDermott.

Læs også:

HP helt bimmelim: Sejler forvirret rundt i øst og vest.

Overblik: HP vil droppe pc'erne - her er vejen frem.

Derfor vil HP stoppe med at bygge pc'er.

HP dropper TouchPad - milliarder ud med badevandet.

Derfor vælger HP tysk softwaremand som topchef.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere