Her er HP's (mulige) nye topchef

HP's bestyrelse har en klar favorit til at overtage posten som øverste chef i det mægtige selskab. Og det er en kvinde og tidligere topchef i et USA's helt store it-selskaber.

Ifølge nyhedsbureauet Bloomberg er HP's bestyrelse tæt på at stikke topchef Leo Apotheker en fyreseddel, hvilket du kan læse mere om her.

I stedet har bestyrelsen ifølge Bloomberg kik på Meg Whitman, der er tidligere administrerende direktør for eBay.

Hun er i dag medlem af HP's bestyrelse.

Med Meg Whitman ved roret oplevede eBay først stor vækst og fremgang i de tidligere år. De blev fulgt af en periode, hvor eBay bøvlede med strategiske udfordringer i takt med, at forretningen modnedes.

Meg Whitman stoppede som administrerende direktør i eBay i 2008 for i stedet at stille op til valget som guvernør i Californien.

Leo Apotheker har stået i spidsen for verdens største it-selskab siden september 2010. Bliver han fyret, vil det være anden gang i træk, at han bliver sat fra bestillingen som topchef i et af verdens helt store it-selskaber.

Han røg nemlig i februar 2010 også ufrivilligt ud af sit chef-kontor i tyske SAP, som han stod i spidsen for i en årrække. Her blev han afløst af en duo bestående af danskeren Jim Hagemann Snabe og amerikaneren Bill McDermott.


Læs også:

HP helt bimmelim: Sejler forvirret rundt i øst og vest.

Overblik: HP vil droppe pc'erne - her er vejen frem.

Derfor vil HP stoppe med at bygge pc'er.

HP dropper TouchPad - milliarder ud med badevandet.

Derfor vælger HP tysk softwaremand som topchef.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.