Artikel top billede

Overblik: HP vil droppe pc'erne - her er vejen frem

Overblik: Et af verdens mægtigste pc-selskaber, Hewlett-Packard, kan ikke længere se nogen klar fidus i at bygge pc'er. Få overblikket over HP's situation lige nu.

Der gik et sus gennem hele teknologi-branchen, da en af verdens største pc-producenter, amerikanske Hewlett-Packard, i sidste uge pludselig meddelte, at der ikke var meget fremtid i at producere pc'er.

Selskabet er nu gået i gang med at undersøge mulighederne for at trække sig ud af markedet som pc-producent, ligesom produktionen af den ellers splinternye TouchPad-tablet indstilles.

Fremtiden ligger et helt andet sted for HP, mener topchef Leo Apotheker.

Få overblikket over Hewlett-Packards fremtidsplaner. Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


HP vil trække sig ud af pc-markedet
Hewlett-Packard, der en af verdens største pc-producenter, vil trække sig ud af pc-markedet. Se her hvorfor.


HP dropper TouchPad - milliarder ud med badevandet
Blot 49 dage efter lanceringen dropper HP sin iPad-rival, TouchPad. Det dyrt indkøbte styresystem WebOS kan snart følge efter.


Derfor vil HP stoppe med at bygge pc'er
ComputerViews: HP har en god grund til at trække sig ud af pc-markedet og droppe den dyrt udviklede iPad-rival TouchPad.


Derfor kan HP få svært ved at sælge pc-forretningen
HP leder efter "strategiske alternativer," men det kan godt blive svært at sælge pc-forretningen.


Danske distributører: HP-plan kan få konsekvenser
Ligesom da IBM solgte pc-forretningen til Lenovo, kan det betyde store forandringer i it-kanalen, hvis HP udskiller pc-forretningen.


HP forsøger at berolige nervøse danske partnere
HP forsøger at berolige danske partnere, der er urolige, efter HP's melding om, at selskabet planlægger at sælge hele pc-forretningen.


Udgående HP-TouchPad til 500 kroner revet væk
De sidste af HP's TouchPad-tablet-computere bliver solgt med massiv rabat efter HP's beslutning om at stoppe produktionen. Kunderne er ellevilde.


HP har mistet hele sine danske ledelse
HP's chefer i Danmark er forduftet én efter én gennem de seneste par måneder, og producenten er nærmest uden permanent dansk topledelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere