Artikel top billede

iPhone-brugere raser: Batteri-bøvlet er blevet værre

Apple mener selv, at batteriproblemerne i iPhone er løst med softwareopdatering - men fortsætter alligevel med at undersøge problemerne. Flere brugere mener, at de kun er blevet værre.

Læs også:
iPhones batteriproblemer løst med ny iOS-opdatering

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder

Den softwareopdatering, der skulle udbedre batteriproblemerne i Apples iPhone, iOS 5.0.1, har ikke stoppet de kritiske røster på nettet.

Opdateringen blev udsendt i sidste uge og var den første, der kunne hentes trådløst af iPhone-brugerne.

Apple erkender dog nu, at opdateringen ikke har løst hele problemet med, at iOS 5-iPhones batterier drænes unaturligt hurtigt.

"Den udsendte iOS-softwareopdatering adresserede mange af batteriproblemerne, som nogle kunder oplevede. Vi fortsætter med at undersøge nogle få tilbageværende problemer," udtaler Apple til Wall Streets Journals AllThingsDigital.

I Apples eget support-forum er der flere tråde om batteri-problemerne - en af debatterne er set 35.192 gange, og der føjes fortsat - også efter den seneste opdatering - kommentarer til.

"Jeg opdaterede til iOS 5 og begyndte at have problemer med, at batteriet blev drænet meget hurtigt, selv uden at jeg brugte den en masse og lukkede mine apps. Da iOS 5.0.1 kom ud og lovede, at batteriproblemet nu skulle være løst, opdatererede jeg, og problemet blev værre," skriver en bruger.

Problemet er blevet værre

Faktisk er der flere, der skriver, at de ikke oplevede problemer med det oprindelige iOS 5, men at det seneste opdatering satte en stopper for det.

"Det her er meget frustrerende for mig - en løsning, der skulle sætte en stopper for nogle personers batteriproblemer, skaber problemer, der ikke var der før," lyder det fra en iPhone-bruger.

I Apples debat-forum er der en række råd til, hvordan man kan minimere eller helt sætte en stopper for batteriproblemerne. Der er dog delte oplevelser af, om løsningerne har den ønskede effekt.

Apples iOS 5 blev frigivet i oktober og var en af de hidtil største opdateringer af styresystemet med ganske mange software-nyheder.

Læs også:
iPhones batteriproblemer løst med ny iOS-opdatering

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere