Jul i kanalen: Ønsker flere diske og mindre SKI-bureaukrati

Vi beder it-forhandlerne dele deres juletanker med CRNs læsere. I dag den 21. december: Direktør Robert Buch, 2WaysIT.

»Hele det offentlige marked har været tæt på at være en farce her i andet kvartal, hvor vi har brugt oceaner af tid på at lave tilbud, som så er blevet aflyst. Hele polemikken om SKI betyder, at kunderne sidder derude og bliver mere og mere forvirrede om, hvad de må og ikke må. Så jeg kunne godt ønske mig at nogen kiggede på, om SKI-udbuddene skal være så tunge og bureaukratisk for både os og kunderne.«

»Ligesom resten af branchen kan vi mærke at alle produktgrupper, der indeholder diske er ramt efter oversvømmelserne i Thailand. Vi kan mærke, at der er mangel på diske både for pc'er, servere og storage. Det er selvfølgelig rigtigt godt for producenter af SSD-diske, men for hele branchens skyld håber jeg, at det igen kommer op og køre normalt.«

Hvad er din yndlingsjulesang?
»U2 med »Baby, Please come home.«

Hvad er din foretrukne julemenu?
»Den er meget, meget klassisk med and, flæskesteg, medisterpølse, to slags kartofler og rødkål. Jeg er jo fra Fyn, og i Odense kan man få en helt speciel krydret medisterpølse, som min mor plejer at sørge for, og så får jeg ekstra pose med hjem til fryseren.«
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører efter Huaweis exit: Vil have små leverandører på banen
De britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører, når kinesiske Huawei er sat endeligt på porten. Man bør sigte efter at tage et væld af små leverandører ind, lyder ny anbefaling.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.