Artikel top billede

Sværm af tablet-nyheder fremtvinger stort prisdyk

De mange tablet-pc'er, der strømmer ud på markedet, får nu flere af producenterne til at sænke priserne betydeligt.

Læs også:

Nu starter priskrigen på det boomende tablet-marked

Disse gadget-nyheder sparker døren ind til 2012

Det nye år ventes at blive præget af et væld af tablet-lanceringer.

Det er ikke bare Apples kommende iPad 3, der ventes at ramme markedet i år; producenter som Asus, Toshiba, Motorola, Amazon, Samsung og Acer har alle produkter på hylderne, der typisk kører Android - og flere produkter er i vente i 2012. 

Det kommende Windows 8 fra Microsoft ventes ligeledes at blive fulgt op af en række hardware-lanceringer.

Den forestående sværm af tablet-pc'er får nu Sony til at hakke 100 dollars af prisen på selskabets Tablet S-produkter, så eksempelvis en 16 GB-model nu koster 400 dollars i de amerikanske butikker.

Den danske pris er i øjeblikket omkring 3.800 kroner, og det vides ikke, og prisdykket også vil komme til udtryk her. 

Vild priskrig under opsejling

Det er blandt andet Amazons Kindle Fire, der med en startpris på 199 dollars i USA har været med til at starte priskrigen på tablet-markedet.

Blandt andre lavpris-tablets kan nævnes Kobo Vox, Huawei S7 og Creative ZiiO.

Mens de produkter kæmper om kunderne i den billige ende af markedet, er eksempelvis RIM's Playbook-tablet, der oprindeligt befandt sig i den dyre ende, blevet flere hundrede dollars billigere, end den var til at starte med.

Lige nu kan man eksempelvis købe en 64 GB-model for 299 dollars. Den oprindelige pris var 699 dollars. 

Sony sænker højst sandsynlig prisen på Tablet S for at øge salget, inden de mange 2012-lanceringer på tablet-markedet når ud i butikkerne og øger konkurrencen yderligere.

Det ventes, at CES-messen i Las Vegas, der finder sted senere på måneden, vil danne rammen om en stor del af disse lanceringer.

Læs også:

Nu starter priskrigen på det boomende tablet-marked

Disse gadget-nyheder sparker døren ind til 2012
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere