Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Bank flytter 110.000 medarbejdere til Google Apps

Gigantisk implementering af Google Apps bliver den hidtil største udrulning for Googles cloud-baserede pakke til kommunikation og samarbejde.

Læs også:

Google Apps vs. Office 365: Det kan de bruges til

It-chef: Det får vi ud af at bruge Googles cloud-mail

Computerworld News Service: Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) planlægger at bruge Google Apps til e-mail og samarbejde, og banken forventer at få flyttet omkring 110.000 medarbejdere fra hele verden over på løsningen inden udgangen af i år.

Udrulningen vil starte i bankens hjemland, Spanien, hvor den har 35.000 medarbejdere, og derefter vil 26 andre lande følge efter, fortæller virksomhederne i en fælles udtalelse.

Når det er fuldført, bliver BBVA's implementering af Apps den største nogensinde for Googles cloud-baserede pakke til kommunikation og samarbejde.

Pakken inkluderer applikationer som Gmail, Calendar, Sites, Docs og Talk, såvel som en række funktioner til it-sikkerhed og håndtering.

Jose Olalla, der er it-chef for BBVA, fortæller i et blogindlæg, at bankens mål er at hjælpe medarbejderne til at samarbejde bedre og blive mere effektive, og "transformere vores forretningsdrift."

"Integrationen af Google Apps for Business-pakken med vores egne værktøjer vil gøre det muligt for at introducere en ny arbejdsmetode, hvor de ansatte får adgang til alle de informationer, som de har brug for, med et eneste klik, lige meget hvor de befinder sig, og hvilken enhed de bruger, og hvor de kan høste fordelene ved et avanceret samarbejdsværktøj," skriver Jose Olalla.

Der står ikke noget hverken i udtalelsen eller i e-mailen om, hvilke e-mail- og samarbejdssystemer, der vil blive erstattet med Google Apps.

Hvad koster det?

En talsperson fra BBVA siger via e-mail, at virksomhederne ikke vil afsløre økonomiske detaljer om aftalen. Google har heller ikke umiddelbart nogen kommentarer til sagen.

"Det er en stor nyhed for Google. De har kæmpet for at få Google Apps implementeret hos større kunder, der kan bruges som reference," siger Rebecca Wettemann, der er analytiker hos Nucleus Research.

Vice president for Google Enterprise, Amit Singh, fortalte i sidste måned til IDG News, at virksomheden planlagte snart at afsløre adskillige nye kunder til Google Apps med mere end 100.000 brugere.

Google kæmper med Microsoft på markedet for cloud-baserede samarbejds- og kommunikationspakker.

Microsoft har traditionelt domineret det marked med on-premise-produkter som Outlook, Exchange og SharePoint, men nu er Google kommet på banen som en reel trussel, efterhånden som kunderne flytter over på cloud-baserede tilbud.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen.

Læs også:

Google Apps vs. Office 365: Det kan de bruges til

It-chef: Det får vi ud af at bruge Googles cloud-mail
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.