Artikel top billede

Disse nyheder er i vente på Mobile World Congress

Det svirrer med både rygter og mere håndfaste oplysninger om nye produkter, der vil blive introduceret på Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012

Computerworld News Service: Efter at en sand syndflod af produkter for nyligt blev introduceret ved CES, kan det være svært at forestille sig, at producenterne har særligt meget tilbage at afsløre sidst på måneden ved Mobile World Congress i Barcelona.

Men selskaber som Sony og HTC har allerede pisket en stemning op blandt mobilbranchens observatører ved at udsende invitationer og puste til rygterne om Android 4.0, Windows Phone og nye enheder med fire processorkerner.

Den fire dage lange mobilmesse ventes at tiltrække over 60.000 deltagere og vil byde på præsentationer fra topcheferne hos mobilproducenter såsom HTC og Nokia samt fra tele- og netværksselskaber såsom AT&T, Cisco og Juniper Networks.

Messen vil desuden byde på rigeligt med produktintroduktioner, teknologidemonstrationer og fremlæggelser af strategiske planer.

Her får du en gennemgang af, hvad vi indtil videre ved eller i det mindste har hørt og læst af rygter om nye produkter, der vil blive introduceret på Mobile World Congress.

Her er produkt-nyhederne

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012

Nvidia har sendt invitationer ud til en begivenhed til ære for selskabets Tegra 3-processor med fire kerner. Den nye processor er allerede at finde i Asus' tablet Transformer Prime og forventes også at blive brugt i flere smartphones.

Sony har sendt invitationer ud til en begivenhed 26. februar med fokus på den Android-baserede smartphone Xperia. En spilorienteret S-model blev introduceret på CES.

Samsung: Vi ved med sikkerhed, at Galaxy S3 ikke når at blive introduceret ved denne Mobile World Congress. Samsung har dog udtalt, at den Android-baserede telefon vil blive lanceret ved en separat begivenhed midt på året. 

Det rygtes dog, at selskabet muligvis vil introducere en udgave af sin Galaxy Tab-tablet med en skærm på 11,6 tommer og en kraftig processor på to gigahertz.

HTC er også i fokus for rygter forud for Mobile World Congress på grund af nogle lækkede fotos af selskabets ventede smartphone Ville. Denne telefon vil ifølge rygterne køre Android 4.0 og have en processor med to kerner på 1,5 gigahertz, teknologien Beats Audio og en super AMOLED-skærm på 4,3 tommer.

HTC, der gik relativt stille med dørene under CES, forventes i Barcelona ifølge bloggen Android Community at fremvise sin smartphone Edge med fire processorkerner og en skærm på 4,7 tommer.

LG forventes at løfte sløret for smartphonen X3, der ifølge websitet Pocketnow ligeledes vil have fire processorkerner. X3 vil ifølge rygterne have en Tegra 3-processor, kameraer på henholdsvis otte og 1,3 megapixel, lang batterilevetid, Android 4.0 Ice Cream Sandwich samt en skærm på 4,7 tommer.

Microsoft vil sørge for, at Mobile World Congress ikke kun kommer til at handle om Android ved at lancere den offentlige betaversion af Windows 8, det såkaldte Consumer Preview, 29. februar i Barcelona (teknisk set ikke ved selve mobilmessen men på et hotel i nærheden).

Der vil dog ifølge Geek.com blive introduceret flere Windows Phones ved messen heriblandt sandsynligvis LG Miracle med en Snapdragon-processor på en gigahertz, otte gigabyte internt lager og understøttelse af NFC.

Nokia har sendt vage invitationer ud til pressen til en begivenhed 27. februar ved Mobile World Congress, der intet fortæller om, hvad det kommer til at handle om. Her forsikrer rygterne os dog, at selskabet er på vej med en avanceret Windows Phone, der ifølge Forbes og andre kilder måske er en ny udgave af Lumia eller måske noget helt andet.

Nokia, som har satset sin fremtid inden for smartphones på Microsoft, introducerede sin første Windows Phone med LTE, Lumia 900, under CES i år.

Apple kommer ikke til at trække nogen store overskrifter ved den kommende mobilmesse.

Men ligesom der på CES var mange virksomheder tilknyttet Apple, der fremviste deres tilbehør og apps til iPhone og iPad, så vil Apples kommende lancering af iPad 3, som forventes at ske i marts, sikkert ligge i baghovedet på mange af deltagerne og de udstillende virksomheder, der forsøger at differentiere deres produkter fra Apples.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.